Horoscopul zilei 4 octombrie 2019. Leii sunt prinși într-o adevărată dramă, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce ți-au rezervat astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 4 octombrie.


Berbec

Vei simți o schimbare în toate aspectele vieții, inclusiv la locul de muncă sau în viața sentimentală. Este vorba, totuși, de o schimbare în bine, ceea ce va avea un efect relaxant asupra ta. Este o zi bună pentru o lua decizii importante. 

Taur

Un prieten ar putea să îți mărturisească ceva ce-l deranjează de mult timp la tine. Este important să-l asculți și să nu lași să te supere această informație. Tot ceea ce mai poți face este să înveți din greșeli și să îți ceri scuze dacă este necesar.

Gemeni

Pentru tine, ziua de astăzi va decurge cum nu se poate mai plăcut, cu discuții amuzante și muncă în echipă cu rezultate pozitive. Orice stare de tensiune ai experimentat în ultima vreme se va topi care prin minune acum. Nu este o ideea rea să ieși, spre seară, la o bere cu prietenii. 

Rac

Astăzi, simți nevoia să iei o scurtă vacanță pe plan emoțional. În general, vei avea o stare de bună dispoziție, iar la locul de muncă totul decurge foarte lin. Spre seară, o întâlnire romantică și o cină delicioasă îți vor arăta că viața e frumoasă.

Leu

Pentru tine, ziua de astăzi va fi ușoară, cu toate că, din întâmplare, te-ai putea regăsi prinsă într-o dramă stârnită de ceva ce ai spus sau ai făcut, deși la acel moment nu ai fost conștientă că va avea un efect controversat asupra celor din jur. Este important să-ți asumi responsabilitate. 

Fecioară

Deși toți cei din jur par să se simtă de minune astăzi, s-ar putea să intri într-o dispută cu un coleg de muncă pentru a face lucurile să meargă în direcția dorită de tine. Spre seară, ai nevoie de o ieșire cu prietenii la un film sau într-un bar cochet. 

Balanță

Astăzi, atitudinea ta plăcută îi va face pe cei din jur să-ți caute compania. O prietenă are nevoie de ajutorul tău așa că nu ar fi o idee rea să mergeți împreună într-un restaurant frumos sau un club drăguț, să vă distrați puțin. 

Scorpion

La muncă, nu se întâmplă nimic interesant, așa că ai putea fi tentată să începi un proiect nou doar pentru amuzament. Acasă, s-ar putea să te aștepte o surpriză plăcută din partea partenerului.  

Săgetător

Ai parte de o perioadă liniștită, te simți calmă, fericită, relaxată, dar, cu toate acestea, te simți un pic anxioasă pentru că simți că se poate întâmpla ceva pentru care nu ești pregătită. 

Capricorn

Astăzi este o zi bună, dar nu mai simți că ai parte de provocări la locul de muncă. Poate este cazul să începi proiecte noi pentru a menține lucrurile interesante. Este o idee bună să participi la un eveniment cu multă lume, să mai cunoști oameni noi. 

Vărsător

Astăzi, s-ar putea ca imaginația ta debordantă să creeze o realitate ușor diferită de ceea ce este în jurul tău. Ar fi bine să nu îți faci scenarii greșite în cap, mai bine ieși cu prietenii la distracție și relaxează-te după o săptămână încărcată.

Pești

Te simți împăcată cu tine și te vei bucura, pur și simplu, de viață. S-ar putea să fii inspirată să faci ceva frumos pentru cineva din apropierea ta. La muncă, s-ar putea să fii distrasă de apariția unei persoane foarte interesante. 

Vezi și: Rețetă Desert cu mure

related posts

Modifică setările cookies