Horoscopul zilei 6 octombrie 2019. Fecioarele fac crize de gelozie, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 6 octombrie 2019.


BERBEC

Ești destul de absentă astăzi în discuțiile și activitățile de grup. Lipsa ta de interes nu este văzută cu ochi buni de cei din jur, care te pot lua în vizor. Încearcă să fii mai implicată și să pari mai interesată de cea ce se petrece în jurul tău.

TAUR

Îți dorești să petreci puțin timp pe cont propriu și să faci acele activități care te relaxează și te binedispun. Din păcate, astăzi ești solicitată din toate părțile și nu prea ai momente de respiro. Încearcă să rămâi calmă și lasă relaxarea pe altă dată.

GEMENI

După o perioadă destul de lungă în care ai suferit de pe urma unei iubiri pierdute, în sfârșit se anunță zile mai bune și în viața ta. Sunt mari șanse să cunoști pe cineva care să te facă să te simți din nou îndrăgostită și iubită.

RAC

Ești dezamăgită de ceea ce se întâmplă în viața ta în ultimele săptămâni. Aveai alte așteptări de la persoana iubită și de la familie, în general. Din păcate, nimeni nu se ridică la nivelul așteptărilor tale. Nu-ți mai pune atâtea speranțe în cei din jur și încearcă să te descurci și pe cont propriu.

LEU

Simți că ziua nu are suficiente ore pentru ca tu să îți rezolvi toate problemele pe care le ai. Alergi de dimineața până seara, ai întâlniri și ești asaltată din toate părțile. Te simți epuizată și nu știi cum să îți mai organizezi timpul ca să termini la timp tot ce ți-ai propus.

FECIOARA

Partenerul este deranjat de crizele tale de gelozie, însă tu te simți total îndreptățită. Lucrurile s-au schimbat mult între voi și răceala din ultima perioadă o pui pe seama unei infidelități din partea lui. Chiar dacă el neagă, feelingul îți spune altceva.

BALANTA

O cheltuială neprevăzută care apare astăzi îți dă peste cap bugetul pentru toată săptămâna. Deși ai cam rămas cu buzunarul gol, nu regreți totuși achiziția făcută, care îți aduce mari satisfacții.

SCORPION

Simți că vrei să faci o schimbare în viața ta și crezi că astăzi este momentul potrivit. Fie că vrei să renunți la unele vicii, că te apuci de o dietă sau de un sport nou, ești entuziasmată de lucrurile care urmează să se întâmple. Simți ca ele îți vor schimba viața în bine.

SAGETATOR

Nu știi cum să fugi de responsabilități astșzi. Ai o atitudine copilăroasă, te ții de poante și faci glume pe seama celorlalți. Aceast comportament nu este văzut cu ochi buni de cei din jur, care confundă atitudinea ta jucăușă cu lipsa de maturitate și dezinteresul.

CAPRICORN

Se anunță o zi liniștită, în care nimic nu pare să te scoată din rutina ta zilnică. Totul decurge normal până spre seară, când primești o veste care îți dă planurile peste cap. 

VARSATOR

Vrei să faci 10 lucruri în același timp și din cauza asta niciunul nu îți iese cum trebuie. Încearcă să te organizezi mai bine și să ieși din acest haos pe care singură l-ai creat.

PESTI

Te vezi nevoită și astăzi să renunți la timpul petrecut în compania iubitului în favoarea jobului. Prezența ta este obligatorie și peste program, iar orele de muncă se prelungesc până seara târziu.

Reteta Chilli Prăjit

related posts