Horoscopul zilei 8 octombrie 2019. Balanțele fac cuceriri amoroase, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce ți-au rezervat astrele și citește horoscopul pentru ziua de marți, 8 octombrie 2019.


Berbec

Astăzi, s-ar putea să fii distrasă de ceea ce se întâmplă în viața ta amoroasă. Persoana de care ești interesată îți face o propunere interesantă, dar pentru a o accepta trebuie să renunți la alt angajament.  

Taur

La locul de muncă, ți se va părea că toate task-urile sunt ușor de îndeplinit, așadar ziua va trece lin pentru tine. Nu lăsa ca un coleg drăguț să te distragă din ceea ce faci, nu este vorba decât de un flirt trecător. 

Gemeni

Astăzi, nu te poți concentra pe lucrurile de rutină, pentru că mintea ta este preocupată cu gândurile pentru o persoană de care ești foarte interesată. Ai nevoie să îți faci o listă de priorități și să pui puțin deoparte intențiile romantice. 

Rac

Astăzi, te vei simți distrasă de la activitățile de rutină. Unul dintre motive este că s-ar putea să nu ai acces la tehnologia cu care te-ai obișnuit. Pe de altă parte, seara va veni cu o invitație la cină care îți va face plăcere. 

Leu

S-ar putea ca astăzi să fii atrasă într-o dramă care are legătură cu locul tău de muncă și colegii din jur. Este important să tratezi situația cu seriozitate pentru ca lucrurile să nu se întoarcă împotriva ta.

Fecioară

Astăzi, te vei face remarcată la locul de muncă, nevoia ta proverbială de perfecțiune punându-se în valoare în cadrul unui proiect important. Astăzi, te vei focusa exclusiv pe carieră. 

Balanță

Vei simți nevoia să găsești un echilibru în jurul tău. Simți că ritmul pe care ți l-ai impus este prea rapid pentru tine și nu mai ai contact cu cei dragi așa cum ți-ai dori. În plan sentimental, există o persoană de care ești foarte interesată și pe care intenționezi să o cucerești. 

Scorpion

Se vor întâmpla multe lucruri interesante astăzi, mai ales în planul carierei. Nu lăsa pe nimeni să te distragă de la ceea ce faci, acum este șansa ta să strălucești la locul de muncă. La final, vei avea parte și de distracție și multe laude. 

Săgetător

S-ar putea ca astăzi să consideri că munca este destul de plictisitoare în comparațiile cu mici drame trăite de cei din jurul tău. De aceea, este posibil să fii foarte ușor distrasă. Încearcă să te concentrezi pe ceeea ce trebuie să faci și să lași distracția la final de zi. 

Capricorn

Este o zi ocupată pentru tine, atât la locul de muncă, dar și acasă. Este un moment în care, dacă ai de gând să te lansezi pe cont propriu în afaceri, ai foarte multe șanse de reușită.

Vărsător

Astăzi, ai multe pe cap și îți va fi dificil să te concentrezi pe lucrurile importante de la locul de muncă. Ai nevoie să vorbești cu cineva de încredere despre ceea ce te frământă, s-ar putea să obții un punct de vedere diferit. 

Pești

Se întâmplă ceva interesant pentru tine în ziua de azi. Nu vei putea procesa toată informația pe loc, dar ar fi indicat să faci un pas în spate și să evaluezi la rece situație înainte de a lua orice decizie. 

Vezi și: Rețetă Paste cu ton și spanac

related posts