Horoscopul zilei 9 octombrie 2019. Capricornii au parte de un eveniment intens, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 9 octombrie 2019.


Berbec

Ziua de azi îți va satisface setea ta proverbială de adrenalină, oferindu-ți emoții intense și activități pline de provocări. Seara, ar trebui să găsești o metodă de relaxare, să beneficiezi de un somn odihnitor.

Taur

Astăzi, un parfum sau un obiect aparent fără semnificație îți va trezi amintiri vechi, pe care le credeai pierdute de mult. Este important să le dai curs, chiar dacă nu sunt neapărat fericite. Ai nevoie să treci printr-un proces de vindecare.  

Gemeni

Astăzi, te vei simți un pic confuză și nu vei știi cum să reacționezi. Ar putea fi vorba de ceva ce se întâmplă la slujbă sau de un prieten care ți-a spus ceva la care nu te așteptai. Folosește-te de abilitatea ta de a găsi răspunsul perfect la orice situație. 

Rac

Ca să ai o zi bună, ar fi bine să ignori remarcile răutăcioase ale celor din jur. Chiar dacă par că îți spun prieteni, s-ar putea ca scopul lor ascuns este să te demotiveze. Cel mai bine ar fi să te concentrezi pe carieră, pe task-urile de la locul de muncă.

Leu

Este o zi bună pentru a fi activă și pentru a te elibera de toată această energie în exces. Poate ar fi bine să organizezi o ieșire cu prietenii, să depănați amintiri și să vă simțiți bine.

Fecioară

Astăzi, este foarte posibil să intri într-o discuție în contradictoriu cu tatăl, șeful sau o figură paternă. Vei fi mult mai impetuoasă decât de obicei. Poate ai nevoie să iei o pauză și să faci o plimbare lungă, care să te liniștească.

Balanță

Astăzi, ai parte de provocări noi, de experiențe inedite. Fie că este vorba de faptul că ai șansa să încerci o mâncare exotică, fie cunoști pe cineva interesant sau vizitezi un loc deosebit, nu trebuie decât să te bucuri de ceea ce te înconjoară.

Scorpion

Nu se întâmplă nimic deosebit astăzi, pentru tine. La locul de muncă, lucrurile decurg lin, fără incidente, iar în viața sentimentală, ai parte doar de mici surprize plăcute. 

Săgetător

Astăzi, vei fi mai mult decât iritată de o persoană, la care ții foarte mult, dar care a hotărât să te ignore. Ar fi indicat să nu faci nimic în privința ei, își va da seama curând că ești o prietenă adevărată.

Capricorn

Va avea loc un eveniment care îți va produce o reacție intensă, la care nici măcar tu nu te-ai fi așteptat. Ai nevoie de puțin timp liber pentru a-ți da seama de ceea ce se întâmplă, înainte să iei orice măsură. 

Vărsător

Ai unele probleme nerezolvate care te irită astăzi. În loc să te chinui să le găsești o rezolvare, ar fi mai indicat să apelezi la o metodă verificată de relaxare, care îți va aduce liniștea de care ai nevoie. 

Pești

Astăzi, vei fi nevoită să îți reexaminezi sentimentele față de o anumită persoană și îți vei da seama că ai trecut cu bine prin procesul de vindecare. Drumul spre fericire este deschis în acest moment pentru tine.  

Vezi și: Reteta Paste cu ton și spanac

related posts

Modifică setările cookies