Horoscopul zilei de 1 mai 2019. Berbecii au parte de o întâlnire romantică, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 1 mai 2019.

Tag-uri:

BERBEC

Ziua de astăzi te găsește bucuros și plin de viață. Ai și motive. Primești o veste bună din familie încă de la primele ore. Și tot astăzi porți o discuție interesantă cu o persoană pe care o întâlnești pentru prima dată. Vorbim de o întâlnire romantică. 

 

TAUR

Este o zi pe care o petreci în familie, alături de cei dragi. Asta e ceva ce îți doreai de multă vreme având în vedere zilele aglomerate pe care le-ai avut. Primești un cadou de la cine va drag.

 

GEMENI

De ceva timp ți-ai propus să te gândești puțin mai mult la tine. Astăzi este o zi ideală să faci asta. Îți sunt benefice ieșirile în aer liber sau o distracție pe seară alături de prieteni.

 

RAC

Azi faci unele compromisuri pentru a obține pacea și pentru a pune punct unor conflicte mai vechi cu persoana iubită. Partenerul tău chiar îți faci un cadou deosebit. Vorbim aici și de o cină romantică. 

 

LEU

Ai chef de muncă și astăzi, în ziua ta liberă. Mai ai câteva lucruri de rezolvat și nu vrei să le lași pe weekend. Pe seară ieși în oraș și întâlnești pe cineva care te scoate din zona ta de confort.

 

FECIOARĂ

O persoană apropiată acuză niște probleme de sănătate și tu ești primul care sare în ajutor. Încearcă să pui puțin efort și în relația ta cu persoana iubită. Câteva discuții mai vechi escaladază acum în certuri.

 

BALANȚĂ

E ziua aia în care trebuie să iei niște decizii pe care s-ar putea să le regreți mai târziu. Este important să te folosești de toate instrumentele pe care le ai la îndemână pentru a face să funcționeze planurile tale. Participi la o întâlnire unde te vei simți foarte bine.

 

SCORPION

E cazul să-ți faci un control la medic. Ai niște probleme de sănătate care te supără de ceva vreme. Îți dorești și un concediu mai lung așa că astăzi poți să-l planifici. 

 

SĂGETĂTOR

Astăzi vei avea parte de o zi liniștită alături de cei dragi. După amiază veți primi rude în vizită, petreceți timp de calitate, afli noile vești, te vei bucura pentru toate oportunitățile și împlinirile color apropiați. 

 

CAPRICORN

Astăzi vei primi sugestii despre cum să te poți cu partenerul tău, lucru care te enervează foarte tare și vei ajunge într-un conflict puternic cu o persoană care se bagă unde nu are treabă. 

 

VĂRSĂTOR

Participi la activități recreative care te binedispun și te încarcă cu energie. Mergi în vizită la părinți sau bunici.  Partenerul vine cu vești financiare bune, aveți câștiguri neașteptate. 

 

PEȘTI

Astăzi te vei simți obosit și lipsit de vitalitate, dar îți vei reveni foarte ușor în momentul în care afli niște vești bune de la iubitul tău. Banii vin de unde te aștepți mai puțin, oportunități extraordinare de creștere financiară. 

related posts

Modifică setările cookies