Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019. Balanțele pot avea parte de un succes imens, vezi ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 16 aprilie 2019.


Berbec

Astăzi, astrele nu te lasă să înregistrezi rezultate impresionante în afaceri. Problemele importante și proiectele ar trebui tratate cu cea mai mare seriozitate. Spre seară, este posibilă o scurtă excursie, de plăcere. 

Taur

S-ar putea să fii un pic cam dură cu persoanele apropiate. Învață să te porți cu mai mult tact, mai ales când vine vorba de cei dragi. Un deficit de cash te impiedică să ieși pe seară la un eveniment monden.  

Gemeni

Astăzi, s-ar putea să găsești un nou drum în viață, sub influența unei nemulțumiri legate de tine sau a unei invidii pe succesul cuiva apropiat. Orice plănuiești, trebuie să iei lucrurile treptat. Spre seară, ar trebui să îți protejezi organismul de efort în exces, fie el fizic sau intelectual.

Rac

O zi în care nu te solicită nimic, nu te stresează nimic. La slujbă, ai parte de mici provocări, mai mult amuzante decât obositoare.  Spre seară, ai parte de o invitație în oraș pe care nu o poți refuza. 

Leu

O zi extrem de ocupată, cu multe acte de rezolvat, cu multă  birocrație. Spre seară, poți scăpa de stres și oboseală ieșind în oraș alături de prieteni sau de persoana iubită. Evită, totuși, alcoolul și mâncărurile prea condimentate. 

Fecioară

Astăzi nu este o zi potrivită pentru a-ți asculta intuiția. Este posibil să primești semnale false de la persoana față de care ai sentimente. Orice decizie pe care o iei astăzi ar trebui să fie cântărită bine înainte.  

Balanță

Poți avea parte de momente mistice. Nu de alta, dar poți fii martora unor coincidențe misterioase, unor semnale pe care Universul încearcă să ți le trimită. Încearcă să profiți de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Este posibil să te apropii de succesul pe care ți-l dorești. 

Scorpion

Astăzi ai putea simți nevoia să stai singură, să reflectezi la ceea ce ți s-a întâmplat, la experiențele din ultima perioadă. Nu este momentul potrivit pentru shopping, discuții serioase în familie sau experimente pedagogice. 

Săgetător

Este posibil să suspectezi că un partener de afaceri ori o prietenă foarte bună te trădează. Încearcă să preiei controlul asupra situației. Nu este recomandat să împărtășești ideile și detaliile din viața personală cu nimeni.

Capricorn

Ai parte de tot felul de emoții la slujbă, dar pentru a nu-ți compromite reputația, trebuie să crezi doar în fapte. Abține-te de la sentimentalisme. Numărul potențialelor probleme se va reduce dacă îți petreci ziua în compania unor persoane apropiate. 

Vărsător

Ar trebui să ții cont de fiecare cheltuială pe care o faci astăzi. Poți avea parte de anumite tentații de ordin culinar, dar ar fi recomandat să nu le cedezi. Organismul tău poate da semne de oboseală, așa că spre seară găsește o metodă de a te relaxa. 

Pești

Astăzi, ești predispusă accidentelor casnice. De asemenea, nu pierde controlul asupra stării de dispoziție pentru că, la un moment, ești inclinată să cazi într-o mică depresie. Este important să zâmbești tot timpul pentru a atrage potențialul succes. 

 

 related posts