Horoscopul zilei de 17 mai 2019. Racii vor întâlni pe cineva foarte special, vezi ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 17 mai 2019


Berbec

Pentru nativii din zodia Berbec este indicat să evite informațiile care nu le sunt de folos. Este bine să vă abțineți de la conversațiile care nu-și au rostul, flirturile sau jocurile care ar putea apărea pe parcursul zilei. Rezervați-vă energia pentru un eveniment neașteptat pentru această zi.

Taur

Există posibilitatea de a fi selectată pentru o promovare care te aduce mai aproape de job-ul la care ai visat din totdeauna. Vei fi pregătit în sfârșit să rezolvi o problemă mai veche. Indiferent de victoria pe care o vei avea asigură-te să o împărtășești cu prietenii și familia.

Gemeni

Ai o mulțime de idei pentru a produce cât mai mulți bani. Este posibil ca una din aceste idei să fie de mare folos și dacă ai timpul și energia necesară este posibil să fie una foarte profitabilă. Succesul pe plan sentimental este asigurat. 

Rac 

Este bine să îți asculți intuiția astăzi! Dacă nu te simți în apele tale, poate ar fi bine să renunți la sarcasmul care te caracterizează. Pentru Racii care sunt singuri este o șansă foarte mare de a cunoaște pe cineva special.

Leu

Această zi s-ar putea să fie destul de incomodă pentru tine. Pentru a te regăsi este indicat să petreci o zi în natură sau cu persoanele care îți sunt apropiate.

Fecioară

Ziua nu începe tocmai cum ți-ai plănuit dar spre final vei găsi soluții folositoare pentru toate problemele pe care le ai. Printre momentele dificile care vor fi pe parcursul zilei, se numără și o discuție pe care o vei avea cu partenerul de viață.

Balanță

Astăzi, ar trebui să te ghidezi după sloganul:"Work smarter, not harder". Uită-te pe lista atribuțiilor pe care le ai și evită să te forțezi prea mult. Spre finalul zilei, este posibil să ai parte de surprize romantice.

Scorpion

Încearcă să te odihnești cât poți astăzi! Lasă pe altcineva să ia controlul tocmai pentru a nu te forța prea mult. Ia-ți timpul necesar și pune sănătatea pe primul loc.

Săgetător

Nu îți face probleme pentru lucrurie mărunte care pot apărea pe parcursul zilei. Concentează-te pe lucrurile care pot fi rezolvate sau, de ce nu, pe relațiile sentimentale. 

Capricorn

Capricornii sunt suprasolicitați astăzi la locul de muncă. Dacă te regăsești într-o perioadă mai aglomerată, este bine să te menajezi pentru a nu te epuiza. În partea a doua a zilei este posibil să primești o invitație din partea prietenilor.

Vărsător

Pentru Vărsători, astăzi va fi o zi plină de coincidențe și întâlniri speciale. Spre sfârșitul zilei, este posibil să ai parte de o întrevedere care îți va topi inima. 

Pești

Este momentul potrivit să te gândești cum viitorul ți-ar putea fi afectat de alegerile pe care le faci în prezent. Dacă dorești să-i ajuți pe cei de lângă tine, asigură-te că și-ai rezolvat mai întâi problemele tale. 

related posts

Modifică setările cookies