Capricornii primesc oferte extraprofesionale, iar pestilor le merge bine pe plan profesional. Horoscopul zilei de 17 octombrie 2012


Zi buna prevestesc astrele. Nu-ti incepe ziua inainte de a afla daca te numeri si tu printre zodiile norocoase de astazi. Citeste mai jos horoscopul din data de 17 octombrie 2012.


BALANTA
O sansa de bani, o sa recuperati niste sume care au fost blocate, poate n-au fost resurse la momentul in care trebuia sa fiti platiti si-abia acum s-a intrat in linie dreapta.


SCORPION
O definitivare, primiti un accept, luati o nota buna la un examen, vreun calificativ - de top - la un proiect de la care veti incasa bani frumosi.


SAGETATOR
Va bucurati de un ajutor substantial din partea unui grup de oameni - poate fi o sponsorizare sau vi se deschid niste usi prin bunavointa acestor persoane.


CAPRICORN
O noua provocare - extraprofesionala, poate vi se propune o colaborare pe o tema cat se poate de placuta si cu promisiuni de bani, ceea ce nu e putin lucru.


VARSATOR
Se poate sa primiti o invitatie la o expozitie, la o gala, poate fi un meci pe undeva si o sa dati curs invitatiei ca sunteti fani ai vreunei echipe.


PESTI
O sa apara cineva in viata voastra sentimentala, cei singuri pot intalni marea dragoste, iar celorlalti o sa le fie si mai bine in casnicie, in relatia parteneriala.


BERBEC
O restanta - oti fi ramas cuiva datori, n-ati reusit sa achitati la timp o datorie dar ati avea sanse de bani din particular sau fiinta iubita ia salariul ori alt surplus financiar.


TAUR
Intrevedere in scop de afaceri, va exprimati punctul de vedere, va targuiti pentru fiecare paragraf al unei cereri si n-o sa va lasati pana n-o sa obtineti tot ce v-ati dorit.


GEMENI
Incep sa se vada rezultatele eforturilor voastre la slujba, in sfera afaceri - poate largiti echipa de colaborare, gasiti sponsori mai usor si vin si banii.


RAC
Va cauta niste prieteni sa reluati o activitate de timp liber, pentru conditia fizica sau sa dati drumul rezervelor de creativitate sa iasa ceva frumos din mainile voastre.


LEU
O sa chemati niste meseriasi sa va repare cate ceva pe-acasa si poate mai schimbati niste piese care s-au defectat or fi si demodate, unele, o sa fie totul frums acasa.


FECIOARA
Se poate sa treceti cu bine de un examen, un interviu sa obtineti un drept de practica sau sa castigati bani dupa pronuntarea unei sentinte judecatoresti.

related posts

Modifică setările cookies