Horoscopul zilei de 20 aprilie 2019. Racii se despart de persoana iubită, vezi ce se întâmplă cu Taurii


Află ce-ți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 20 aprilie 2019.


Berbec

Ziua de sâmbătă poate deveni memorabilă pentru tine, dacă te afli între relații și nu ai un partener stabil. Nu refuza invitațiile la petreceri sau într-un club select. Există șansa să primești foartă multă atenție din partea sexului opus. 

Taur

Este posibil ca astăzi să-ți faci griji în legătură cu deficitul financiar în care te afli. Probabil ar fi o idee bună să încerci să găsești o soluție pentru a ieși din criză. Cu toate acestea, nu uita că este zi liberă, deci îți permiți să ieși la grătar, la o plimbare, cu cei dragi.

Gemeni

Astăzi, îți vor trece tot felul de idei prin cap, însă nu neapărat toate trebuie puse în practică. Dacă este cazul, ar trebui să ceri poate sfatul unor oameni care sunt competenți în domeniul care te interesează. De asemenea, nu ignora cererile de ajutor din partea rudelor sau prietenilor. 

Rac

Astăzi, poate fi o zi în care să se producă o schimbare majoră în viața ta. Poți decide să te desparți de persoana iubită, să începi o nouă poveste de dragoste ori să îți găsești o slujbă nouă. Este necesar să revizuiești lucrurile din viața ta care nu îți mai aduc satisfacție. 

Leu

Astăzi, ar trebui să fii atentă la fiecare bănuț cheltuit. Este mai mult decât probabil ca, din cauza cheltuielilor nesăbuite, bugetul familiei să aibă de suferit. Ziua este perfectă pentru a te dedica activităților romantice. 

Fecioară

Astăzi, poți descoperi că o persoană care îți este apropiată are calități nebănuite, care te iau prin surprindere. Nu ar trebui să fii descurajată dacă cineva anulează planurile alături de tine. Oricum, este indicat să eviți drumurile lungi și discuțiile dramatice. 

Balanță

Este momentul potrivit pentru a discuta o problemă de familie ori pentru a rezolva treburile mărunte prin casă. Seara, este recomandat să o petreci în compania unor prieteni apropiați. 

Scorpion

Astăzi, poți fi distrasă de un serial preferat ori de un joc pe computer, iar desprinderea ta de realitate nu este privită cu ochi buni de persoanele dragi din jur. Pentru a salva ziua, organizează o cină plăcută, alături de partenerul tău, ori ieșiți împreună în oraș.

Săgetător

Astăzi, te poți simți un pic egoistă. Nu ai chef să asculți cererile celor din jur, chiar dacă în trecut tu ai primit ajutorul lor de multe ori. Încearcă să te relaxezi și să găsești o modalitate să nu te cerți cu nimeni. 

Capricorn

S-ar putea ca astăzi să te regăsești într-o situație care te lasă confuză. Primești atenție din partea unei persoane care este deja căsătorită ori soțul tău are un acces de gelozie. Ai putea să te izolezi de toată lumea în compania unei cărți bune sau în fața televizorului, cu ajutorul unui serial bun.

Vărsător

Dacă vrei să te împaci bine cu persoanele apropiate, care astăzi te tratează cu răceală, învață să faci concesii. Ascultă-i și pe alții, să înțelegi ce au de zis și să vezi cum îi poți ajuta. Ziua aceasta este bună pentru experimente creative. 

Pești

Astăzi, nu ar trebui să dai lecții sau să abuzezi de autoritatea ta. Obții rezultate mult mai bune dacă respecți opiniile celorlalți. Dacă ești în căutarea iubirii, nu evita petrecerile cu lume multă.

related posts