Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019. Taurii primesc un cadou neașteptat, vezi ce se întâmplă cu Peștii


Află ce-ți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 24 aprilie 2019.


Berbec

Astăzi îți rezervi timp pentru cumpărături. Ai mare grijă la cât cheluiești și ce cumperi. Pe seară primești o veste de la cineva din familie. 

 

Taur

Mediul virtual îți oferă șansa să întâlnești pe cineva care îți pică cu tronc. Întâlnirea cu persoana respectivă îți aduce și un cadou neașteptat. Seara se termină într-un local pe gustul tău.

 

Gemeni

Există șanse să primești atenție din partea sexului opus. La serviciu primești un task care te scoate din zona ta de confort. Încearcă să îți păstrezi calmul și să nu te stresezi prea tare. 

 

Rac

Nu refuza nicio ieșire astăzi. Este o zi bună pentru tine să socializezi și să-ți faci prieteni. Există șansă să întâlnești pe cineva care îți face ochi dulci. 

 

Leu

O zi bună pentru a-ți exprima creativitatea. Poți oricând să îți decorezi diferit casa, că tot aveai în plan de ceva vreme să-ți mai schimbi lucrurile prin casă. Pe seară primești un telefon care te pune pe gânduri. 

 

Fecioară

Ziua are o vibrație pozitivă. Poți să mergi la un shopping de relaxare sau să te întâlnești cu o veche prietenă care te tot sună. Spre seară, s-ar putea să ai o discuție serioasă cu cineva din familia ta. 

 

Balanță

Toată lumea are chef de glume cu tine și ție nu-ți arde de nimic. Ești într-o perioadă care dificilă a vieții tale, iar cu sănătatea nu stai deloc bine. Încearcă să te menajezi puțin mai mult.

 

Scorpion

Cineva de la locul de muncă te supără teribil și te încarci aiurea cu supărările de acolo. Ziua se încheie mai frumos decât îți închipui. Încearcă să te aduni și să nu reacționezi la nervi. 

 

Săgetător

Ai stat prea mult cu ochii în calculator și e timpul să faci o pauză. Rezervă-ți timp și pentru altfel de activități. O plimbare prin parc sau un shopping te poate ajuta. 

 

Capricorn

Nu mai pleca urechea la tot ce auzi în jurul tău. Acum e una din acele zile în care te uiți doar la tine și încerci să te perfecționezi și să te bucuri de lucrurile care te fac cu adevărat fericită. 

 

Vărsător

Azi nu e bine să dai lecții sau să abuzezi de cei din jurul tău. Abține-te de la injurii, s-au putea să deranjezi cu sinceritatea ta. Nu ar fi rău să te lași pe mâna prietenilor tăi și să accepți invitația în oraș. 

 

Pești

O răceală păcătoasă nu-ți dă pace deloc. Un concediu medical te-ar putea ajuta să te pui pe picioare mai repede. Ai grijă și la ce bani cheltuiești pe medicamente. E recomandată o vizită la medic. 

related posts