Horoscopul zilnic 30 aprilie 2019. Fecioarele sunt extrem de îndrăgostite, vezi ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 30 aprilie.


BERBEC

Ai oportunitatea de a cunoaște pe cineva mai bine și s-ar putea ca acea persoană să te placă destul de mult. În timp ce amândoi sunteți atrași unul de celălalt, ambii ar trebui să vă alocați mai mult timp și să vă cunoașteți mai bine înainte de a vă avânta într-o relație. 

TAUR

Intuiția te ajută astăzi să treci prin problemele profesionale. Folosește-ți calitățile pentru a-i mulțumi pe șefi și înconjoară-te de oameni care te pot sprijini în demersurile tale. Ai o atitudine pozitivă, iar acest lucru te va ajuta în tot ceea ce îți propui astăzi.

GEMENI

Te înconjori de oameni plini de energie și ai un grup care vede doar părțile pozitive ale vieții. Poți scăpa de problemele de peste zi și ai șansa de a te relaxa și detașa împreună cu ei. Vei avea parte de sprijin indiferent de problema pe care o întâmpini.

RAC

Ești frustrată din cauza ușilor care ți se închid în nas, cu toate că te străduiești să faci totul perfect. Nu renunța așa repede! Toate aceste refuzuri înseamnă de fapt că ești pe drumul cel bun. Chiar dacă unele lucruri nu ies așa cum îți dorești, acceptă asta și mergi înainte. 

LEU

Vei încerca să sudezi relația în care ești implicată, însă lucrurile sunt clare între voi. Ar trebui sa te distanțezi de persoana care nu-ți face bine. Nu încerca să te lași dominată de emoții, decide dacă îți dorești ca toate aceste probleme să se rezolve sau nu.

FECIOARA

Încerci să-ți folosești tacticile de seducție pentru a fi remarcată de cineva special. Chiar dacă ești o persoană liniștită și nu-ți dorești să faci mare tam-tam din relațiile tale, astăzi se va observa o schimbare în compartimentul tău. Trebuie să fii foarte îndrăgostită.

BALANTA

Ai putea să fii supărată de dimineață din cauza unor treburi de la birou și îți va fi destul de greu să te faci înțeleasă. Vestea bună este că lucrurile se vor îndrepta pe parcursul zilei. Încearcă să îți rezolvi toate angajamentele în cel mai bun mod pentru a fi împăcată cu tine la finalul programului.

SCORPION

Îți place să te gândești mereu la viitor, iar astăzi este o zi specială pentru tine. Încerci să-și răspunzi la câteva întrebări, să te interesezi mai mult de cum ai putea rezolva problemele care nu-ți dădeau pace odată și te gândești să te implici în cât mai multe proiecte pentru a fi remarcată. 

SAGETATOR

S-ar putea ca partenerul să se distanțeze de tine, dacă nu renunți la această atitudine dominantă. Ai putea să devii mai înțelegătoare și să nu-i mai critici atât de mult stilul de viață. Chiar dacă ai senzația că este doar o ceartă de moment, să știi că dezastrul creat nu va fi așa ușor de uitat.

CAPRICORN

Din punct de vedere emoțional, te simți destul de bine astăzi. Cu cât ești mai stabilă în interior, cu atât mai multă energie vei avea în a duce la bun sfârșit treburile de peste zi. Ține minte că lucrurile se întâmplă cu un motiv, deci s-ar putea să ai oportunități incredibile care te așteaptă.

VARSATOR

Este o zi minunată pentru a te apropia de partenerul tău. Nu-ți mai plac întâlnirile tradiționale, așa că spontaneitatea pe care o ai astăzi te va ajuta să-ți impresionezi jumătatea. 

PESTI

Astăzi energia ta vine din interior, deci nu fi surprinsă dacă ai putea să fii remarcată de cineva influent. Chiar dacă uneori comportamentul tău s-ar putea să fie prea mult, nu te opri din a face lucruri care să-ți aduca admirația celor din jur. Doar cu atitudinea asta vei avea de câștigat.

related posts

Modifică setările cookies