Horoscopul zilei 6 septembrie 2019. Fecioarele se simt mai îndrăgostite ca oricând, vezi ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 6 septembrie 2019.


Rețeta zilei: Vinete cu mozzarella

 

Berbec

Ți-a venit o idee excelentă pentru a avea un venit în plus. Nu te teme să o împărtășești cu ceilalți, dar nu vorbi despre asta cu cineva care l-ar pune în practică înaintea ta. Vei avea nevoie de o persoană de încredere care să te ajute să pui în aplicare acest plan. Munca în echipă îți va fi de folos. 

Taur

Este momentul oportun să te relaxezi sub o patură pufoasă. După serviciu, când ești gata să te pui în pat, această pătură te va ajuta mai mult decât orice ieșire în club, în oraș sau în orice loc în care ai fost invitată. Dacă vrei să inviți pe cineva la tine, o poți face. Ziua aceasta va fi una de relaxare.

Gemeni

Fă-ți planuri pentru diseară, inclusiv planuri de rezervă în cazul în care până ajungi acasă simți că vrei dpar să te relaxezi. Prietenii tăi vor înțelege până la urmă motivul pentru care nu vrei să îi acompaniezi. 

Rac

Astăzi, îți dorești mai multă atenție decât de obicei. Dragostea este în aer și îți dorești să primești mai multă. Poate ai fost rănită în trecut și acum îți dorești mult mai mult din partea partenerului. În același timp, îți dorești să ai și companie astăzi. Îți vei da seama de ceea ce îți dprești cu adevărat, dar s-ar putea să fie total diferit față de ce te așteptai.

Leu

Te simți cam tensionată astăzi, poate te-ar ajuta un masaj. Ieși în oraș cu un prieten, cel mai bine după-amiază. Vei simți nevoia să îți schimbi coafura astăzi, dar ar fi mai bine să nu faci asta. Așteaptă câteva zile și vezi dacă vei fi la fel de sigură de această schimbare. Acest lucru se aplică și în cazul tatuajelor sau al piercing-urilor. 

Fecioară

Dragostea plutește în aer și îți dorești să petreci timp împreună cu partenerul de viață. Te gândești prea mult la aceste clipe, iar acest lucru nu îți stă în caracter. Unele planuri s-ar putea să nu fie așa cum te așteptai, dar se vor întâmpla lucruri bune. Așa că nu te gândi prea mult la ce nu se va întâmpla.

Balanță

Astăzi, tot cee ace îți dorești este să te relaxezi și să nu faci absolut nimic. Dacă este necesar, trebuie să te ridici din pat. Chiar dacă nu este necesar, vei simți nevoia să realizezi ceva astăzi. După asta, te vei simți și mai bine. 

Scorpion

Astăzi, vei face ceva nebunesc. Vei surprinde cu privirea o persoană care credeai că nu te-a observat până acum. Poartă haine deschise la culoare astăzi, chiar dacă în ultima vreme nu ai făcut-o. Canalizează-ți energia asupra lucrurilor creative sau asupra persoanei menționate mai devreme, dacă o placi.

Săgetător

Nu te grăbi să fugi la plajă încă. Mai ai multe lucruri de făcut. După ce îți vei rezolva problemele, poți să te bucuri liniștită de vacanță. Dacă ai nevoie de ajutor, nu ezita să apelezi la un prieten. În caz contrar, nu te vei bucura de vacanță și tot stresul se va aduna asupra ta.

Capricorn

Vei vrea să treci peste ziua aceasta cu ochii închiși, însă nu ar trebui. Ceva din viața ta te macină și ai sentimente puternice asupra acestui lucru. Nu face nimic în această privință încă. Până acum ai ignorat această problemă, dar este momentul să iei o decizie.

Vărsător

Ai lucrat din greu până acum și meriți să te relaxezi. Un apropiat se va confrunta cu o problem emoțională și nu ești sigură dacă vrei să te implicit sau nu. Dacă îți dorești să ajuți, o poți face. În caz contrar, mai bine stai de-o parte. Până la urmă, alegerea îți aparține, însă vei fi afectată.

Pești

Ziua de astăzi va fi una dificilă. Te vor cupride toate emoțiile și sentimentele. Într-un final, vor fi doar sentimente pozitive, însă trebuie să treci prin toate cele negative pentru a ajunge acolo. Bucură-te de acest lucru și gândește pozitiv.

related posts

Modifică setările cookies