Horoscopul zilnic 1 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi fabuloasă, ce se întâmplă cu Gemenii   


Vezi ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilnic pentru ziua de duminică, 1 decembrie 2019.


Berbec

Se anunță o zi minunată pentru a o petrece în compania prietenilor. Prezența Lunii în sectorul grupurilor din care faci parte indică faptul că vei împartași ideile tale cu cei cu care te întâlnești și puteți împreună să vă ocupați de un proiect viitor.

Taur

Conjunctura astrală de astăzi, cu Luna care îți traversează sectorul socio-profesional, indică faptul că te preocupă cariera și imaginea ta. Te implici în diverse acțiuni și te faci remarcată de către șefi sau în cadrul unui eveniment monden.

Gemeni

Încă din primele ore ale dimineții vei fi mai melancolică și te vei gândi la viitorul tău relațional. Posibil să fi cunoscut pe cineva într-o călătorie sau la un curs de dezvoltare profesională și să simți că este persoana pe care ai vrea să o ai lângă tine.

Rac

Din punct de vedere financiar, astăzi, vei avea o supriză plăcută, pentru că Luna îți traversează sectorul care indică avantajele materiale și banii deținuți împreună cu partenerul de viață. Dacă nu tu vei fi cea care încasează bani în conturi, atunci sigur va fi partenerul tău.

Leu

Cum Luna traversează astăzi sectorul cuplului și al parteneriatelor de afaceri, este o zi favorabilă pentru a face planuri de viitor cu persoana iubită. Posibil ca o idee de-a ta să se transforme într-un parteneriat original. Așa că profită de ziua de astăzi pentru a-ți face cunoscute ideile, că nu se știe cine te aude și este interesat.

Fecioară

Se anunță o zi în care n-o să duci lipsă de energie în chestiunile gospodărești sau la locul de muncă, dacă vei fi nevoită să lucrezi. Spre seară, o fostă colegă de serviciu, care s-a mutat în străinătate, te caută și programați o intrevedere aici sau pleci tu într-o călătorie.

Balanță

Sectorul sentimental, al creativității, al activităților artistice, de relaxare, al pasiunilor, vocației și al copiilor vor fi preocupările tale în această zi. Dacă participi la un eveniment monden, cultural, o gala, este posibil să câștigi un premiu. Supriza va fi atât de mare încât n-o să-ți vină să crezi nici când vei fi cu premiul în mână.

Scorpion

Conjunctura astrală din această zi îți aduce preocupări pentru chestiunile domestice și pentru viața de familie. Timpul petrecut în compania familiei îți va încărca bateriile și vei fi gata pentru o săptămână dinamică la locul de muncă.

Săgetător

Astăzi vei fi nevoită să faci mai multe deplasari apărute neașteptat. Luna îți traversează sectorul comunicării, al informației și al acumulării de cunoștințe și favorizează întâlnirile cu partenerii de afaceri. Astfel, poți să înregistrezi succese în negocieri și în stabilirea unor parteneriate.

Capricorn

Astăzi ai mari șanse să încasezi o sumă de bani sau să negociezi un contract pentru suplimentarea veniturilor. Te poți simți inspirată în planul financiar și este bine să nu ratezi oportunitățile care vin spre tine. Efectele marelui benefic Jupiter se fac deja simțite și ești norocoasă că următorul an va fi unul benefic din toate punctele de vedere.

Vărsător

Cu Luna în semnul tău zodiacal, astăzi ești optimistă, ieși în evidență, ești deschisă să cunoști cât mai multă lume și să legi prietenii mai ușor. Relația cu persoana iubită merge spre bine, deși ați traversat niște furtuni în ultima perioadă.

Pești

Astăzi nu prea ești în formă din cauza prezenței Lunii în sectorul izolării, al subconștientului și al meditației. Posibil să ai niște disfuncții organice, care necesită mai multă odihnă. Suprasolicitarea la care ai fost expusă la serviciu își spune cuvântul și nu ți-ar strica câteva zile de concediu să-ți revii pe deplin.

Vezi și: Rețetă Salată cu orez

related posts