Horoscopul zilnic 1 februarie 2019. Gemenii se îndrăgostesc, vezi ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește mai jos horoscopul zilnic pentru 1 februarie 2019. 


BERBEC

Ești destul de absentă astăzi în discuțiile și activitățile de grup. Lipsa ta de interes nu este văzută cu ochi buni de colegi și mai ales de șefi, care te pot lua în vizor. Încearcă să fii mai implicată și sa pari mai interesată de ceea ce se petrece în jurul tău.

TAUR

Îți dorești să petreci puțin timp pe cont propriu și să faci acele activități care te relaxează și te binedispun. Din păcate, astăzi ești solicitată din toate părțile și nu prea ai momente de respiro. Încearcă să rămâi calma și lași relaxarea pe altă dată.

GEMENI

După o perioadă destul de lungă în care ai suferit de pe urma unei iubiri pierdute, în sfârșit se anunță zile mai bune și în viața ta. Sunt mari șanse să cunoști pe cineva care să te facă să te simți din nou îndrăgostită și iubită.

RAC

Ești dezamăgită de ceea ce se întâmplă în viața ta în ultimele săptămâni. Aveai alte așteptări de la persoana iubită și de la familie, în general. Din păcate, nimeni nu se ridică la nivelul așteptărilor tale. Nu-ți mai pune atâtea speranțe în cei din jur și încearcă să te descurci și pe cont propriu.

LEU

Simți că ziua nu are suficiente ore pentru ca tu să îți rezolvi toate problemele pe care le ai. Alergi de dimineața până seara, ai întâlniri, ședințe și esti asaltată din toate părțile. Te simți epuizată și nu știi cum să îți mai organizezi timpul ca să termini la timp tot ce ți-ai propus.

FECIOARĂ

Partenerul este deranjat de crizele tale de gelozie, însă tu te simți total îndreptățită. Lucrurile s-au schimbat mult între voi și răceala din ultima perioadă o pui pe seama unei infidelități din partea lui. Chiar daca el neagă, feelingul îți spune altceva.

BALANȚĂ

O cheltuială neprevăzuta care apare astăzi îți da peste cap bugetul pentru toată săptămâna. Deși ai cam rămas cu buzunarul gol, nu regreți totuși achiziția făcută, care îți aduce mari satisfacții.

SCORPION

Simți că vrei să faci o schimbare în viața ta și crezi că astăzi este momentul potrivit. Fie că vrei să renunți la unele vicii, că te apuci de o dietă sau de un sport nou, ești entuziasmată de lucrurile care urmează sa se întâmple. Simți ca ele îți vor schimba viața în bine.

SĂGETĂTOR

Nu știi cum să fugi de responsabilități astăzi. Ai o atitudine copilăroasă, te ții de poante și faci glume pe seama celorlalți. Aceast comportament nu este văzut cu ochi buni de cei din jur, care confundă atitudinea ta jucăușă cu lipsa de maturitate și dezinteresul.

CAPRICORN

Se anunță o zi liniștită, în care nimic nu pare să te scoată din rutina ta zilnică. Totul decurge normal până spre seara, când primești o veste care îți dă planurile peste cap. Fie s-a anulat o călătorie pe care o planifici de mult, fie o schimbare majoră s-a anunțat la serviciu și pe tine te afectează în mod direct.

VĂRSĂTOR

Vrei să faci 10 lucruri în același timp și din cauza asta niciunul nu îți iese cum trebuie. Încearcă să te organizezi mai bine și să ieși din acest haos pe care singură l-ai creat.

PEȘTI

Te vezi nevoită și astăzi să renunți la timpul petrecut în compania iubitului în favoarea jobului. Prezența ta este obligatorie și peste program, iar orele de muncă se prelungesc până seara târziu.

 

Vezi și: Punctul forte al fiecarei zodiirelated posts