Horoscopul zilnic 1 februarie 2020. Peștii vor fi vedetele zilei, ce se întâmplă cu Fecioarele


Vezi ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 1 februarie 2020.


Berbec

Contextul astral de astăzi îți aduce o surpriză în planul financiar. Chiar dacă este weekend, poți afla de la unii dintre colegi că ți se vor plăti orele suplimentare petrecute la serviciu. Vei avea tendința să mergi la cumpărături și să cheltui mai mult decât ai bugetul, în contul banilor care-ți vor veni în plus la salariu.

Taur

Se anunță o zi în care ești optimistă, cu speranța că viitorul îți pregătește ceva bun. Vei fi în centrul atenției în grupul de prieteni sau între colegi, dacă vei fi nevoită să lucrezi. Apropierea de care dai dovadă către persoanele din anturajul tău îți aduce multe beneficii în planul social în următoarea perioadă.

Gemeni

Climatul astral de astăzi nu te face prea comunicativă sau activă din punct de vedere social. Stai mai mult retrasă, nu ai chef să ieși din casă, chiar dacă primești invitația de a te alătura unui grup de prieteni. Preferi totuși să-ți rezervi timpul ție, să citești, să te uiți la un serial și să analizezi din când în când acțiunile tale din trecut, lucru care te va răscoli.

Rac

Preocuparea principală pentru ziua de astăzi sunt planurile pe termen lung. Așadar, te sfătuiești cu partenerul și căutați împreună cea mai bună soluție de finanțare pentru planurile voastre, care au legătură cu achiziționarea unei case, mașini sau unui bun de valoare mai mare.

Leu

Astăzi ai un randament ridicat din punct de vedere intelectual. Mai ales dacă ești nevoită să lucrezi, vei avea inspirația necesară și îți vin idei geniale, pe care le păstrezi să le propui șefilor la momentul oportun. 

Fecioară

Programezi astăzi cu partenerul de cuplu o plecare în afara țării sau poate vă treziți de dimineață cu dispoziție de plecare în afara orașului. Nu mai stați pe gânduri, vă urcați în mașină sau în tren și vă duceți să luați o gură de aer curat, să vă relaxați și să mâncați o mâncare tradițională a zonei pe care o vizitați.

Balanță

Contextul astral de astăzi anunță negocieri favorabile și oportunități de suplimentare a veniturilor, în urma unor speculații financiare. Totodată, veniturile partenerului ar putea să crească în următoarea perioadă și stabiliți împreună destinația surplusului de bani.

Scorpion

Contextul astral de astăzi te invită să-ți petreci timpul cu partenerul de cuplu, care și el, la rândul lui, ți-a pregătit o surpriză. Este o zi favorabilă pentru o cină romantică, să vizitați locuri care vă aduc aminte de primele voastre întâlniri și să reînviați pasiunea. 

Săgetător

Configurația astrală de astăzi îți aduce dispoziție de muncă, de a rezolva chestiuni gospodărești amânate sau dacă ai ceva de lucru pentru servici, vei avea spor și vei termina foarte repede. Vrei astăzi cu orice preț să pui în ordine tot ce a rămas nerezolvat.

Capricorn

Dacă ești părinte, astăzi îți vei rezerva timpul copiilor, iar dacă nu, îți rezervi timpul partenerului de cuplu, cu care vrei să ai mai multe activități de relaxare și distracție. Dacă ești singură, ai dispoziție de întâlnire și faci tot posibilul să ieși cu o persoană care ți-a atras atenția în ultima perioadă și până acum nu ai avut curajul să o abordezi.

Vărsător

Suprize și răsturnări de situație pot să apară astăzi în familie sau care au legătură cu locuința. Simți că ți-ai încărca bateriile dacă ți-ai petrece timpul cu părinții sau dacă vizitezi locurile în care ai copilărit, așa că decizi să faci o vizită părinților.

Pești

Contextul astral de astăzi este favorabil comunicării și întâlnirii cu rudele. Poate sărbătoriți pe cineva din familie și acesta este un motiv să vă strângeți să petreceți timpul împreună. Vei fi vedeta zilei, poate și pentru că vei aborda tot felul de subiecte și chestiuni care trebuie lămurite în familie.

Abi Talent, despre Alex Velea: “Aveti mila de orfani!” - Trending review cu Daragiu - Episodul 14

related posts