Horoscopul zilnic 1 ianuarie 2020. Săgetătorii au tensiuni în familie, vezi ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 1 ianuarie 2020.


Berbec

Astăzi te vei bucura de liniște și multă odihnă. Deși oboseala își spune cuvântul, după-amiază ieși la o mica plimbare care îți va face bine. Ai dialoguri plăcute cu partenerul de cuplu, care-ți face o surpriză neașteptată. 

 

Taur

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să-ți vizitezi rudele și prietenii și să ai activități care te binedispun. Posibil să mergi la prietenii care au copii și să vă jucați împreună tot felul de jocuri. Vă distrați de minune, afli ultimele noutăți și îți încarci bateriile.

 

Gemeni

Cum astăzi este prima zi din an, vei avea tendința șă-ți setezi obiective în carieră în noul an. Totodată, vei avea sentimentul că planurile tale nu se vor întâmpla așa cum îți propui. Lasă lucrurile să se întâmple natural și cooperează cu aspectele!

 

Rac

Conjunctura astrală de astăzi îți aduce planuri de călătorii, pe care le faci împreună cu partenerul de cuplu. Din socotelile voastre, nu dispuneți de prea mulți bani în următorul an, însă cateva city-break-uri tot vă permiteți și deja începeți să le programați. Acum rămâne să vânați oferte de avion și să rezervați cazarea.

 

Leu

Contextul astral de astăzi te găsește într-o formă bună să planifici finanțele pe care le deții în comun cu partenerul. Totodată, te gândești serios să-ți schimbi jobul cu unul mai bine plătit. Cum Jupiter, marele benefic, traversează tot anul casa muncii, vei avea din belșug șanse de creștere și expansiune în sfera socio-profesională.

 

Fecioară

Contextual astral de astăzi te face plăcută și dedicată partenerului de cuplu cu care plănuiești o vacanță. Sau poate vă aflați deja într-o vacanță într-o stațiune montană, unde se practică sporturi de iarnă. Vremea frumoasă și compania plăcută te face fericită și-ți promiți că vei fi așa tot anul.

 

Balanță

Se anunță o zi în care ești mai sensibilă la tot ce vine spre tine. Posibil să fie de vină și oboseala de la petrecerea dintre ani. Pe după-amiază îți revii și pleci cu partenerul în parc, la patinoar sau la o plimbare în aer liber.

 

Scorpion

În urma unor dispute pe care le aveți încă de dimineață, ai putea să-ți rănești foarte ușor partenerul și să vă stricați ziua. Este o zi bună pentru a-ți manifesta sentimentele sau abilitățile creative, așa că alegeți să vă bucurați de prezența celuilalt.

 

Săgetător

Posibil configurația astrală de astăzi să-ți aducă tensiuni în familie. Nu prea reușiți să ajungeti la același numitor comun și de aici să înceapă tot felul de discuții care nu-și au rostul. Încearcă să fii mai îngăduitoare pentru a se calma spiritele!

 

Capricorn

Astăzi, te simți bine, detașată chiar, față de tot ce te-a stresat în ultima vreme. Te pui pe primul loc și în prima parte a zilei lenevești sau citești o carte pe care ai primit-o de Crăciun. Spre seară ieși cu prietenele la o sesiune de cumpărături și apoi mergeți la un restaurant și vă răsfățați cu mancarea preferată.

 

Vărsător

Astăzi ești tentată să-ți exprimi sentimentele vis-à-vis de o persoană care consideri că te-a trădat. Ești dezamăgită că ai pus suflet în această prietenie și iei decizia să analizezi toate relațiile de prietenie în următoarea perioadă.

 

Pești

Ești pe cale să te îndrăgostești de cineva din grupul de prieteni. Ții în secret și nu-i dai nimic de înteles pentru că aștepți să facă el primul pas. Mai mult de atât, nici celei mai bune prietene nu îi spui despre iubirea neîmpărtășită.

related posts