Horoscopul zilnic 1 iulie 2019. Fecioarele fac o achiziție mult-dorită, vezi ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 1 iulie 2019.


Berbec

Astăzi, vei fi nevoită să iei rapid niște decizii, fără să pui mai întâi în balanță elementele pro și contro. Ca să fii sigură de succes, ai grijă să stai pe lângă persoanele în care ai încredere. Astrele încurajează inițiativele creative și îndrăznețe. 

Taur

Ziua de azi te lasă să explorezi ceva nou atunci când vine vorba de relația sentimentală. Orice este posibil în această zonă. Între timp, săptămâna de lucru începe foarte bine, cu proiecte noi și amuzante. Nu este indicat să investești banii într-o idee nouă. 

Gemeni

Astăzi, te concentrezi pe problemele de familie. La serviciu, lucrurile merg foarte bine, așa că abține-te din a face comentarii răutăcioase față de colegii de birou. Spre seară, este momentul perfect pentru o ieșire la shopping sau la un film. 

Rac

Oricât de tentată ai fi să te grăbești, astăzi este momentul să te relaxezi, să te calmezi puțin. Fă un pas în spate și reevaluează planurile de viitor sau proiectele la care lucrezi acum. 

Leu

S-ar putea să-ți fie dificil să lucrezi în compania altora astăzi, pentru că astrele îți vor modifica starea de spirit. Ai grijă să cumpănești bine cuvintele înainte de a le rosit. Încearcă să îți consumi timpul cu activități creative, care îți fac plăcere.

Fecioară

Ziua de astăzi vine cu surprize pentru tine. S-ar putea să te întâlnești cu un prieten vechi sau să descoperi că, în sfârșit, ai suficienți bani pentru a face achiziția mult-dorită. 

Balanță

Când vine vorba de locul de muncă, astăzi nu este cazul să te stresezi prea tare, nu încerca să ieși în evidență pentru că s-ar putea ca rezultatul să fie contrar așteptărilor. Câteodată, amânarea task-urile se poate dovedi benefică. 

Scorpion

Începi săptămâna în mod plăcut, cu activități care te vor relaxa și amuza. Spre seară, simte-te liberă să dai curs unei invitații la o petrecere sau la un restaurant cochet. Dacă ești singură, este momentul perfect să cunoști pe cineva. 

Săgetător

Încearcă să ignori sentimentul de anxietate care te poate încerca astăzi la locul de muncă din cauza unor schimbări sau a unor decizii dificile pe care trebuie să le iei. Se poate ca o rudă să-ți ceară ajutorul pe plan financiar. 

Capricorn

Astăzi, ai grijă să te ții de program, să respecți agenda pe care ți-ai propus-o. Spre după-amiază, dragostea plutește în aer pentru tine, căci ești invitată de persoana pe care o placi într-un loc special. 

Vărsător

Dacă plănuiești să încerci ceva îndrăzneț astăzi, asigură-te că ai totul pus la punct și planul o să decurgă întocmai. Între timp, dacă ți se pare că prietenii te distrag de la treabă, poate este un semn să mergi cu valul și să te bucuri de lucrurile care vin spre tine. 

Pești

Astăzi este timpul să renunți la obsesia pentru detalii pentru că, în caz contrar, vei putea fi copleșită de cât de multe lucruri pot să meargă prost. Ai grijă să ai alături oameni în care ai încredere și care îți asigură buna-dispoziție. 

Vezi și: Profil de celebritate - Gigi Hadid

related posts

Modifică setările cookies