Horoscopul zilnic 1 iunie 2019. Capricornii scapă de problemele financiare, vezi ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 1 iunie 2019.


Berbec

Astăzi, ar trebui să eviți dialogurile dure, mai ales dacă este vorba de conversații care nu te privesc direct. Weekendul poate fi încântător, atâta timp cât îl petreci în compania unor persoane dragi. Este bine să nu te suprasoliciți din punct de vedere fizic.

Taur

Astăzi, ești în căutare de frumos, așa că vei simți nevoia să mergi undeva, în natură, într-o pădure, sau într-o vizită la un muzeu ori galeri de artă. De asemenea, poți să-ți exprimi propria creativitate, în activități care îți fac plăcere. 

Gemeni

Pentru tine, este timpul să recunoști semnalele pe care ți le transmite organismul și să îți programezi un control medical. În afară de asta, astăzi este o zi potrivită pentru relaxare, întâlniri romantică și muncă prin gospodărie. 

Rac

Trebuie să uiți de toate problemele, să le lași la o parte pentru lunea următoare și să petreci o zi minunată alături de partenerul tău în afara orașului. Dacă ești singură, poate este timpul să răspunzi invitației pe care ai primit-o recent din partea cuiva interesant. 

Leu

Astăzi, s-ar putea să ai nevoie de o mână de ajutor din partea prietenilor. Este timpul să începi niște reparații în casă, să construiești ceva de la zero ori să începi un proiect mai complex. Munca în grup va fi amuzantă și productivă. 

Fecioară

Nu te lăsa pradă senzației de lene, pentru că vei putea pierde timp prețios, șansa de a începe o relație sau oportunitatea de a-ți face viața mai fericită. Dacă ești familistă, poate ar trebui să ieși cu partenerul tău la o cină romantică.

Balanță

Astăzi, viața ta sentimentală se va schimba radical. Dacă ești într-o relație, vei putea să reaprinzi flacăra pasiunii între tine și partenerul tău. De asemenea, dacă decizi să-ți schimbi stilul vestimentar, vei face niște alegeri extrem de inspirate. 

Scorpion

Astăzi, nu va fi ușor ca cei din jur să îți intre în grații. Spre după-amiază, vei avea ocazia să călătorești și să te întâlnești cu oameni interesanți. Nu este recomandat să exagerezi cu băuturile alcoolice sau cu mâncarea prea grea.

Săgetător

Astăzi, nu este recomandat să te porți fără mănuși față de cei din jur. Este posibil să le dai un motiv pentru a începe o discuție în contradictoriu. Cel mai bine este să te ocupi de treburi prin casă sau să stabilești o întâlnire cu prietenii. 

Capricorn

Vei putea primi, în această zi, un dar din partea destinului. Acesta poate avea forma unei cunoștințe noi, care se va dovedi a fi mult mai mult, în timp. De asemenea, problemele cu banii pot lua sfârși brusc, în urma unui eveniment neașteptat.

Vărsător

Nu te ocupa de problemele altora, mai bine profită de timpul liber pentru a lenevi, a citi o carte interesantă sau o viziona un film bun. Spre seară, simți nevoia să socializezi, așa că poate ieși în oraș, la un club, la un restaurant. 

Pești

Astăzi, te vei simți bine practicând hobby-ul tău preferat, ori poate citind o carte bună sau grădinărind prin fața casei. Simți nevoia să te relaxezi după o săptămâna încărcată, așa că poate pleci într-o excursie cu prietenii sau să ieși într-un restaurant de lux. 

related posts

Modifică setările cookies