Horoscopul zilnic 1 noiembrie 2020. Gemenii suferă disfuncții organice, Săgetătorii trebuie să evite medicamentele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 1 noiembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil astăzi să-ți dai seama de o greșeală pe care ai făcut-o atunci când ai administrat resursele financiare de care dispui. În planul personal, ești susținută de către partener în demersurile tale privind schimbarea jobului sau a domeniului de activitate.

 

Taur

 

Posibil astăzi să afli că cineva de la serviciu nu-ți vrea binele sau este invidios pe rezultatele și reușitele tale. Acest lucru te dezamăgește profund, însă decizi să nu-ți strici dispoziția și partea a doua a zilei o petreci cu prietenele, stai la povești pe mijlocele moderne de comunicare.

 

Gemeni

 

Posibil astăzi să ai parte de unele disfuncții organice, să nu te simți în apele tale și sa stai izolată. Ai nevoie de mai multă odihnă și încerci pe cât posibil să nu te mai gândești la ce te frământă, pentru că în felul acesta vei întreține starea și posibilele crize interioare.

 

Rac

 

Posibil astăzi să afli niște informații surprizătoare despre un prieten. Totodată, pot surveni unele modificări în relația cu acesta, pentru că informațiile îl pun într-o lumina nefavorabilă. Sau poate acesta să nu-și țină o promisiune, să se retragă dintr-un proiect în care tu ai investit timp și bani.

Leu

 

Deși astăzi încerci să ai un dialog cu partenerul de cuplu legat de planurile voastre viitoare, dacă continuați relația sau o încheiați, te vei lovi de o comunicare defectuoasă din partea acestuia. Posibil să fii foarte iritată și să te simți neputincioasă că nu poți lămuri odată chestiunile relaționale.

 

Fecioară

 

Posibil astăzi, pe fondul Lunii Pline de ieri, să ai o revelație. În urma unui proces de introspecție și meditație, să renunți la unele atașamente învechite și să vezi altfel lucrurile. Cineva din anturaj îți atrage atenția asupra unor aspecte pe care nu le-ai luat în considerare, care te vor duce să identifici o eroare de judecată într-o chestiune personală.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară, mai exact a banilor pe care nu îi ai și vrei să îi împrumuți sau să îi returnezi mai repede. Este posibil să realizezi că trebuie să faci niște sacrificii și să renunți la unele plăceri pentru a putea pune deoparte o sumă de bani sau a returna o datorie.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o stare de nesiguranță în ce privește relația cu partenerul de cuplu. Totodată, poți afla niște informații, care să te pună pe gânduri și unele bănuieli să se confirme. Pentru a rezolva problemele apărute în cuplu trebuie să-ți revizuiești atitudinea.

 

Săgetător

 

Dacă astăzi nu te simți prea bine, efectele sunt de la fenomenul astral de ieri, care a amplificat toate stările. Nu abuza de medicamente, pentru că ușor-ușor va trece această stare! Evită suprasolicitarea și odihnește-te pentru a-ți reface organismul!

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să-ți analizezi sentimentele față de persoana iubită sau dacă ești părinte, față de copii. Posibil să fi facut niște greșeli și acum este momentul să le îndrepți. Dacă ești singură și ai flirtat mai mult timp cu o persoană care este plecată în străinătate, în partea doua a zilei, ar putea să te caute să te anunțe că vine în țară.

 

Vărsător

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru viața de familie, pentru cămin și treburile gospodărești. Posibil, în partea a doua a zilei să iei legătura cu niște rude mai îndepărtate, cu care nu ai mai vorbit de mult și să afli informații utile cu privire la patrimoniul familiei, la ceva ce-ți revine de drept.

 

Pești

 

Afli, astăzi, că partenerul de viață ți-a ascuns niște sume de bani pe care le-a încasat în timp din bunusuri sau prime de la serviciu. De prim moment te enervezi și îi reproșezi tot felul de lucruri, dar în final, afli că sumele pe care le strângea, erau pentru o vacanță surpriză pentru vara următoare.

related posts

Modifică setările cookies