Horoscopul zilnic 10 august 2019 . Racii au o dezamăgire în dragoste, vezi ce se întâmplă cu Fecioarele


Aflî ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 10 august 2019. 


Berbec

Rezolvă lucrurile pe rând și ia-o ușor, chiar dacă ai impresia că ai de pierdut dacă nu acționezi rapid. Nu grăbi lucrurile și fă-le în ritmul tău. Alocă oricât de mult timp e nevoie și rezultatele vor fi impresionante.

Taur

Se pare că îți va ieși în cale o aventură interesantă. Este important să-ți asumi riscurile pentru că nu ți se va întâmpla nimic extraordinar dacă nu faci asta. Probabil că îți va fi teamă de eșec, dar trebuie să te gândești că nu ai nimic de pierdut dacă încerci. Nu uita că din greșeli înveți cel mai bine.

Gemeni

În ultima perioadă ești într-o stare de spontaneitate continuă. Acest lucru poate fi benefic, însă ai grijă și nu lăsa neatenția să te domine. Sunt multe lucruri de care ar terbui să-ți pese mai mult, precum familia, sănătatea, starea ta de spirit etc. Fii precaută și calculează-ți bine deciziile.

Rac

Este posibil să te aștepți ca o anumită persoană să fie ceva ce nu va fi niciodată. Ar fi bine să nu ai așteptări prea mari. Oamenii dezamăgesc și este absolut normal, chiar dacă în cazul tău nu se aplică. Așteptările pe care le ai de la tine ar terbui să fie mult mai mari față de cele pe care le ai de la persoanele din jur. 

Leu

Ar fi bine să te reprofilezi către un hobby care să fie mai puțin costisitor. Banii sunt foarte importanți astăzi deoarece s-ar putea să ai mare nevoie de ei. Ar fi de preferat să începi să strângi o sumă de bani și să îți faci planuri de viitor.

Fecioară

Ai un secret pe care nu vrei să-l mai ascunzi, însă ești nevoită. Poate fi vorba despre secretul unei alte persoane sau chiar al tău. Nu toată lumea trebuie să știe care sunt lucrurile mai puțin plăcute din viața ta, și mai ales în viețile altora. Astăzi nu este o zi potrivită să faci mai mult decât poți duce. 

Balanță

Nu te lăsa manipulate de cei din jur, mai ales dacă este vorba despre persoanele care nu au fost sincere cu tine în trecut. Chiar dacă îți vei dori să te încrezi în acea persoană, ar fi bine să nu, pentru că speranțele că acea persoană s-ar fi schimbat te vor răni. Consumă-ți energia cu persoanele care chiar meriită și fă un gest drăguț.

Scorpion

Nu prea ești în apele tale astăzi. Poate fi din cauza faptului că ai o stare neplăcută sau că simți că te-ai pierdut în rutină și nu știi cum să ieși din această stare. Cel mai bine ar fi să te concenterzi pe ceva pozitiv.

Săgetător

Astăzi este ziua perfecta să fii alături de cineva care are nevoie. Ar fi bine să vezi și să apreciezi eforturile pe care cineva le face pentru tine deoarece acest lucru poate duce chiar la o relație. Recunoștința este un lucru important și este deseori neglijată.

Capricorn

Una dintre calitățile tale importante este determinarea. Te consideri o persoană independent și își place să faci lucrurile în felul tău. Uneori uiți de puterea pe care o are munca în echipă și de importanța ideilor celor din jurul tău, așa că ar fi mai bine dacă ai profita de acest lucru. 

Vărsător

S-ar putea să fii tentat să privești în urmă astăzi. Nu trebuie să ștergi trecutul din memorie pentru că este plin de lecții și învățături, dar nu privi mai mult în spate decât înainte. În materie de finanțe, astăzi vei fi norocoasă și vei fi inventivă în ceea ce privește cariera.

Pești

Ziua de asăzi îți va aduce vești bune. Ai avut parte de anumite provocări și ai avut impresia că nu se vor termina niciodată, dar uite că au trecut. Greutățile cu care ne confruntăm ne fac să fim ceea ce suntem și, cu cât facem lucruri mai dificile, cu atât de ușoare vor deveni. De asemenea, ar trebui să te îți canalizezi eforturile în problemele pe care le ai în familie sau cu persoana iubită. Scapă de sentimentele negative deoarece, într-un final, doar te vor face să suferi.

Vezi și: Profil de celebritate - Kevin Hart

related posts

Modifică setările cookies