Horoscopul zilnic 10 octombrie 2019. Gemenii au de luat o decizie importantă, iar Leii trăiesc o dezamăgire


Află ce îți rezervă astrele și citeste horoscopul zilei de joi, 10 octombrie 2019.


BERBEC

Începi săptămâna cu un suflu nou: ești plină de energie și dornică să rezolvi cât mai multe treburi. Astrele sunt favorabile pentru abordarea problemelor de ordin financiar. Ai putea petrece mare parte din timp plătind facturi și onorând niște datorii mai vechi.

TAUR

Primești o invitație incitantă din partea unei persoane care te atrage din punct de vedere sexual. Deși ți se pare riscant să o accepți, nu te poți abține. Ești dornică de aventură și vrei să experimentezi senzații noi. Simți că merită riscul să dai o șansa acestei aventuri.

GEMENI

Trebuie să iei o decizie importantă, însă, ca de obicei, nu te poți hotâri. Pentru că ai pierdut destulă vreme fără să iei vreo hotărâre, astăzi te vezi nevoită să apelezi la ajutorul și la sfaturile cuiva apropiat ca să scapi de această problemă apăsătoare.

RAC

Vrei să începi o afacere pe cont propriu și simți că acum este momentul să faci primii pași. Deși ai emoții și te temi de eșec, ești încântată de perspectiva de a face ceva nou și incitant. Este un lucru care te motivează și te face să lucrezi cu drag.

LEU

Ești dezamăgită de comportamentul unei persoane apropiate, care te-a lăsat baltă chiar când aveai mai mare nevoie de ea. Te roade atitudinea ei, însă în același timp nu reușești să îți faci curaj să îi spui ceva. Decât să stai să te consumi fără rost, mai bine abordezi problema și îi spui în față ce te deranjează.

FECIOARA

Astrele sunt favorabile iubirii și romantismului astazi. Ești visătoare și cu capul în nori ș nimeni și nimic nu te poate scoate din această stare de reverie. Deși îți place să fii și să te porți ca o îndrăgostită, atitudinea ta i-ar putea enerva pe cei din jur.

BALANTA

Astăzi ești irascibilă și ai tendința de a te enerva din orice. Încearcă să îți controlezi nervii, pentru că sunt toate șansele să ajungi să te cerți cu cine nu trebuie. La job ești deranjată de atitudinea colegilor și ții neapărat să le și arăți acest lucru.

SCORPION

Se anunță o zi plină de evenimente. Încă de la prima oră trebuie să te prezinți la o ședință sau la o întâlnire, iar la prânz ești solicitată într-un alt loc. Nu ai timp de răgaz, pentru că și seara agenda ta este la fel de plină. Nu te deranjează însă acest lucru, pentru că îți place ceea ce faci.

SAGETATOR

Astăzi ești extrem de procupată de felul în care arăți si vrei neaparat sa investesti in imaginea ta. Iti doreste o schimbare de look si primul loc in care vrei sa incepi este garderoba. Vrei haine noi, multe si in tendinte. Asta inseamna bani cheltuiti si timp pierdut la cumparaturi.

CAPRICORN

Ești hotărâtă să te reapuci de studii.  Nu ții neapărat să începi o facultate, însă vrei să îți aprofundezi cunoștințele în anumite domenii. Chiar dacă asta cere timp si bani, ești încântată de perspectiva de a învăța lucruri noi.

VARSATOR

Astăzi simți că poți muta și munții din loc. Ai o atitudine de învingătoare și asta nu face decât să îți dea și mai multă încredere în forțele proprii. Acum este momentul să iei în piept problemele pe care le-ai lăsat nerezolvate, pentru că ai elanul și entuziasmul necesar.

PESTI

Te așteaptă o zi dificilă la job, acolo unde probabil că vei petrece timpul dintr-o sedință în alta. Este o perioadă stresantă și nervii pe care îi acumulezi la job îi duci și acasă. Încearcă să faci diferența între viața profesională și cea personală, pentru a nu îi supăra pe cei dragi.

Vezi și: Rețetă Prepeliță fiartă cu cimbru

related posts

Modifică setările cookies