Horoscopul zilnic 10 septembrie 2019. Leii vor produce o dramă în jurul lor, vezi ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 10 septembrie.


Berbec

Subtilitatea nu este punctul tău forte. Partea bună este că reușești să comunici cu ușurință, așa că poți lega prietenii într-un mod foarte natural. Totuși, astăzi vei avea senzația că subiectele de discuție s-au epuizat și nu poți ține pasul cu cei din jurul tău. Este posibil să se ivească și un conflict pe care nu îl vei rezolva la fel de ușor.

Taur

Pe parcursul zilei, vei avea un sentiment de anxietate, care pornește dinăuntrul tău. Este posibil ca acest lucru să fie cauzat de ieșirile dese în oraș, așa că nu este vorba de vreun dezechilibru sentimental. Ar fi bine să te relaxezi puțin. Fă curățenie, pictează, deseanază, ocupă-ți timpul cu activități creative.

Gemeni

Ți se spune des că ai un caracter duplicitar, însă tu nu realizezi acest lucru. Astăzi, este momentul oportun să lucrezi la propriul caracter și să analizezi bine care îți sunt defectele. Chiar dacă ți se va părea inutil pe moment, vei relaiza că acest lucru îți va fi de ajutor pe termen lung.

Rac

În sfârșit vei scăpa de problemele personale care ți-au consumat energia în ultima perioadă. Este momentul oportun să-ți aduni puterile și să rezolvi lucrurile pe care le-ai lăsat neterminate. De asemenea, ar fi bine să discuți cu prietenii sau să ieși în oraș.

Leu

Chiar dacă nu intenționezi să provoci o drama în jurul tău, încă există riscul să o faci. Ar fi bine să încerci pe cât posibil să controlezi acest lucru, deoarece s-ar putea produce un scandal de proporții. Nu este cea mai bună zi pentru tine, așa că ce poți face este să te relaxezi și să stai cât mai departe de problemele cotidiene.

Fecioară

Astăzi, singurul lucru de care ai nevoie este un pat confortabil și un televizor, deoarece tot ceea ce îți dorești este să lenevești. Nu este un lucru rău, însă asigură-te că ai rezolvat lucruruile pe care le aveai de făcut pentru astăzi. Caută un film de comedie, fă-ți niște popcorn și bucură-te de această zi.

Balanță

Este una dintre cele mai bune zile ale lunii pentru tine. Brusc, toate problemele își vor găsi rezolvarea. Ar terbui să te joci puțin de-a mentorul, deoarece acest lucru îți va aduce astisfacția de care ai nevoie. Ai grijă cu oamenii care vor interpreta atitudinea ta drept ignorantă.

Scorpion

Vei fi prinsă într-un nou hobby, într-o cercetare amănunțită sau într-un proiect complicat. Lucrurile nu sunt ușoare pentru tine, mai ales că te dedici cu totul în orice. Acest lucru îți va consuma întreaga energie și nu vei primi prea mult înapoi. Chiar dacă nu te deranjează acest lucru, cei din jurul tău nu vor fi prea încântați de comportamentul tău. Cel mai bine ar fi să le explici situația și să îi faci să înțeleagă că nu le poți acorda mai multă atenție în momentul de față.

Săgetător

Ar fi bine să fii active astăzi, deoarece vei avea numai beneficii. Dacă ești deja o persoană active, schimbă ceva. Dacă nu ești, caută ceva distractiv, precum dansul. Este posibil să se ivească un eveniment neplăcut.

Capricorn

Este posibil să ai o senzație de déjà vu. Fii precaută, deoarece cu cât îți dorești mai mult să te distrezi, cu atât vei avea de muncit mai mult. Ar fi mai bine să muncești înainte să îți faci planuri și abia apoi să îți gestionezi cheltuielile.

Vărsător

S-ar putea să dezamăgești câțiva oameni astăzi. Din păcate, nu vei putea controla acest lucru, dar gândește-te că nu este treaba ta să îi faci fericiți pe toți. Deja ți-ai învățat lecția, așa că dacă te gândești mai mult la tine, ziua poate fi chiar una bună. 

Pești

Ar fi bine să le trimiți mesaje prietenilor tăi astăzi. Gândește ce ar trebui să schimbi la tine și cere sfatul unor prieteni în acest sens. Este posibil să te simți depășită de situație, așa că ajutorul din partea prietenilor este binevenit. De asemenea, este o zi bună pentru a te uita la documentare.

Vezi și: Filmul "Breaking Bad" s-a filmat deja în secret

related posts

Modifică setările cookies