Horoscopul zilnic 11 decembrie 2019. Fecioarele se află în lumina reflectoarelor, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 11 decembrie 2019. 


Berbec

Astăzi reușești să-ți exprimi ușor sentimentele, iar relația cu partenerul evoluează în direcția dorită de tine. Ai lăsat în urmă trecutul și te gândești tot mai serios să-ți întemeiezi o familie. Dacă deja tu și partenerul tău formați un cuplu, acum poate este momentul să deveniți părinți.

Taur

Visezi la o vacanță departe de toată agitația cotidiană. Partenerul face un comision și încasează o sumă de bani, care în momentul de față nu are nicio destinație. Vă sfătuiți dacă să achiziționați vacanța mult visată.

Gemeni

Astăzi, vei fi nevoită să ajuți un coleg nou și să îi explici ce anume presupune jobul vostru. Capacitatea ta de a transmite mesajele și de a comunica cu ușurință, te face astăzi profesorul ideal. În a doua parte a zilei, vei avea parte de o surpriză de la partener. 

Rac

Ai parte de o zi dificilă la locul de muncă. Posibil și din cauza sănătății, care îți dă de furcă de ceva timp. Ai putea să te gândești și la tine și să duci la bun sfârșit doar sarcinile urgente și să pleci acasă mai devreme. Puțină odihnă și relaxare nu ar strica.

Leu

Posibil astăzi să te preocupe mai mult sfera sentimentală sau dacă ești părinte, copiii și educația lor. În viața personală, decizi să îi faci o surpriză partenerului. Ești generoasă cu cel pe care îl iubești și partenerul apreciază foarte mult.

Fecioară

Cariera este pe primul plan astăzi. Ești în lumina reflectoarelor și culegi roadele demersurilor tale în sfera profesională. Susținerea celor dragi a contat foarte mult să ai încredere în forțele tale și acum ți se apreciază munca. 

Balanță

Astăzi se anunță o zi favorabilă studiilor, acumulării de cunoștințe, participarea la cursuri, conferințe sau seminarii. Se întrevăd și multe deplasări pe distanțe scurte la shopping.

Scorpion

Discuții cu partenerul, legate de accesele tale de posesivitate, poți să ai în prima parte a zilei. Apelează la diplomație în ceea ce îl privește și nu veni acasă cu nemulțumirile de la birou! Te revanșezi în weekend.

Săgetător

La începutul zilei încasezi o sumă de bani pe care o folosești să cumperi un cadou special cu care să îți impresionezi persoana iubită. Totodată, poți să primești vești din străinătate sau ești pe cale să închei o colaborare profitabilă.

Capricorn

Astăzi faci eforturi la serviciu să fii pe aceeași lungime de undă cu unii colegi cu care te-ai certat. Aveți de terminat împreună un proiect greu și ești dispusă să muncești mai mult, să iasă bine. În unele cazuri vei fi nevoită să renunți la vechile metode, care nu mai funcționează.

Vărsător

Dacă ești singură și ai dispoziție de o aventură, astăzi este o zi favorabilă flirtului. Vei avea parte de tot felul de surprize pe parcusul întregii zile. Întâlnirea neașteptată cu o prietenă, care îți dă un sfat bun, ar putea să te ajute să gasești soluție la o situație apărută la serviciu.

Pești

O situație apărută în familie ar putea să îți dea peste cap toate planurile din sfera profesională. Așadar, încearcă și nu programa întâlniri importante sau nu confirma încă prezența la ședințe cu șefii sau cu partenerii de afaceri.

Vezi și: Rețetă vinete cu mozzarella

related posts