Horoscopul zilnic 11 ianuarie 2020. Racii cheltuiesc peste măsură, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 11 ianuarie 2020. 


Berbec

Astăzi vei avea o imaginea mai clară asupra dorințelor tale. Ești pe cale să iei decizii în viața semtimentală, indiferent dacă ești într-o relație sau nu. Ultima perioadă a fost destul de agitată și se pare că a venit vremea să te pui pe primul loc, să faci ce crezi că te face fericită.

Taur

Astăzi îți petreci timpul cu familia. Sistemul tău de valori se schimbă tot mai mult de la o zi la alta și apreciezi timpul petrecut cu cei dragi. Vei colabora cu o femeie din familie pentru a pune în ordine niște chestiuni administrative ale casei.

Gemeni

Deși astăzi ai în plan să faci niște deplasări de agrement, accentul cade tot pe sectorul finanțe și pe niște chestiuni legate de administrarea unei moșteniri. Nu știi încă încotro să te îndrepți, dacă este momentul să investești sau dacă ar fi bine să mai faci rost de bani pentru a achiziționa un imobil.

Rac

Astăzi, pare că banii îți alunecă printre degete. Deși ai hotărât la începutul anului să fii puțin mai strângătoare, nu te poți abține să nu-ți faci toate plăcerile. Mai mult de atât, achizionezi numai lucruri scumpe, de care poate nu ai nevoie în acest moment.

Leu

Dacă astăzi ești nevoită să lucrezi, majoritatea acțiunilor vor fi orientate către gestionarea sacinilor de la locul de muncă. Posibil în partea a doua a zilei să nu te simți tocmai bine. Te paște o răceală, care ar putea să te țină acasă câteva zile.

Fecioară

Prima parte a zilei ți-o rezervi familiei, partenerului sau copiilor, mai ales dacă vă aflați în vacanță. În cea de-a doua jumătate, există posibilitatea ca un eveniment neprevăzut la locul de muncă să te facă să te întorci cu o zi mai devreme, pentru că un coleg are nevoie de ajutorul tău.

Balanță

Astăzi te gândești la o schimbare a locului de muncă, mânată și de faptul că planetele poziționate în sectorul familie ți-au restabilit siguranța și încrederea în tine că poți schimba ceva în viața ta profesională.

Scorpion

Astăzi faci o deplasare scurtă, posibil onorezi o invitație de a petrece după-amiaza împreună cu un grup de prieteni.  Vei fi vedeta serii, te vei distra din plin și sfaturile utile primite de la cineva apropiat te vor face să te gândești cum să demarezi un proiect personal.

Săgetător

Posibil astăzi să te afli într-o stațiune la relaxare sau predispoziția zilei te îndeamnă să ieși din casă, la plimbare, un spectacol, un film sau pur și simplu să iei masa în oraș. Vrei să te răsfeți puțin și-ți satisfaci toate capriciile.

Capricorn

Primești astăzi o sumă de bani de la cineva din familie, care vine tocmai bine pentru că ai de cumpărat un cadou. Așadar, banii nu vor sta prea mult în portofelul tău pentru că pleci imediat la shopping.

Vărsător

Te gândești astăzi ce să faci cu viața ta sentimentală: să rămâi în relația actuală sau să începi altceva. Relațiile noi au nevoie de mai multă atenție și tu nu prea ai timp de așa ceva, deci, nu-ți rămâne decăt să îi mai acorzi partenerului actual câte puțin din timpul tău pentru a merge relația.

Pești

Înveți astăzi ceva de la prietenii care te vizitează. Sfaturile utile legate de activitatea profesională vor fi binevenite, mai ales că te afli într-o perioadă în care nu prea știi încotro să te îndrepți, dacă să schimbi locul de muncă sau dacă să încerci să obții un alt proiect. Poate ar fi bine să ieși puțin din zona de confort.

Vezi și: Trending Review cu Daragiu


related posts

Modifică setările cookies