Horoscopul zilnic 12 ianuarie 2020. Fecioarele au parte de un obstacol major, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 12 ianuarie 2020.


Berbec

Deciziile tale de astăzi legate de urmarea unui drum în viață în planul sentimental ar putea să fie date peste cap din cauza unor evenimente care au loc în sfera profesională. Mai exact, să întâmpini unele blocaje în planurile tale din carieră, să ai nevoie de mai mult timp să rezolvi, iar relația cu persoana iubită să treacă pe locul doi.

Taur

Nu ai o stare prea bună astăzi. Posibil să fii cuprinsă de un sentiment de tristețe, care să aibă legătură cu o problemă ivită în familie sau cu regimul locuinței. O serie acte sunt încurcate sau lipsesc și trebuie să le faci rost pentru a pune în ordine totul.

Gemeni

Dialogul cu cineva apropiat din familie sau cu partenerul ar putea să-ți aducă lumină într-o problemă financiară. Dacă ai fost prea cheltuitoare și nu ai ținut cont de avertismentele planetelor, acum ești nevoită să descurci cumva ițele. Găsești într-un final soluții.

Rac

Posibil astăzi să intri în conflict cu partenerul de cuplu din cauza dorinței tale de a cheltui peste măsură. Nu te poți abține să nu mergi la shopping. Totodată, dacă ești plecat la drum, ia-ți o marjă de timp pentru că s-ar putea să faci mult în trafic și posibil să nu ajungi când ți-ai propus!

Leu

Planurile tale capătă contur în sfera profesională, simți că ești pe val și că totul merge în direcția pe care ți-o dorești. Chiar dacă există unele mici nemulțumiri, nu se compară cu provocările pe care le-ai depășit anul trecut.

Fecioară

Așteaptă-te astăzi la câteva obstacole cauzate, în principal, de neînțelegeri și de o comunicare defectuoasă cu partenerul sau cu copiii, dacă ești părinte. Singurul lucru pe care îl poți face este să ai grijă ce spui, să fii responsabilă și în felul acesta o gafă nu se transformă într-o problemă pe termen lung.

Balanță

Atenția îți este concentrată astăzi pe continuarea planurilor întocmite acum, la început de an. Singurul lucru de care ai nevoie, înainte de a demara acțiunea, este revizuirea pașilor proiectați. Semințele semănate înseamnă mai mult decât realizările exterioare pe care ești hotărâtă să le obții.

Scorpion

Preocuparea ta de astăzi este cum îți vei folosi puterea de care dispui interior: cu înțelepciune sau ca o armă? Ai parte de o serie de gânduri, idei și experiențe pe care le-ai reprimat pentru că ai crezut că nu e bine să le expui. Poate e momentul să elimini ce e toxic din viața ta!

Săgetător

Astăzi cauți răspunsuri la lucrurile care te interesează. Probabil că te vei confrunta cu o parte din vechile tipare legate de modul în care te prezinți în fața lumii, însă vei găsi căi noi de a fi tu însăți.

Capricorn

Realizezi că de prea multe ori ai fost înclinată să-ți reprimi latura afectivă, deoarece nu ești sigură care este valoarea ei, mai ales într-o lume în care emoțiile și sentimentele sunt considerate un inconvenient. Totuși, astăzi, reușești să-ți exprimi deschis sentimentele față de cei dragi.

Vărsător

Posibil astăzi să te afli în pragul unei crize de nervi din cauza interacțiunii cu partenerul de cuplu, care nu are nicio vină că tu vezi lucrurile diferit. Ar trebui să știi că dacă lucrurile merg prost și nu poți controla situația, cel mai neindicat lucru este disputa. Trage aer în piept și nu mai lăsa să te afecteze orice lucru mărunt!

Pești

Posibil astăzi să ai impresia ca dialogul cu partenerul poate să escaladeze într-o direcție pe care nu o dorești. Ai impresia că deasupra capului tău plutește un nor de probleme și complicații imprevizibile, pe care nu le poți controla. Concentrează-ți energia pe lucruri pozitive!

Vezi și: Trending Review cu Daragiu - Episodul 11

related posts