Horoscopul zilnic 12 noiembrie 2019. Peștii primesc o ofertă de nerefuzat, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 12 noiembrie 2019.


Berbec

Astăzi, primești bani de la un părinte pentru a-ți achita o taxă școlară sau pentru a da un avans la un sejur în străinătate. Deși nu ești în cea mai bună formă, seara onorezi invitația unor prieteni de a ieși în oraș.

Taur

Astăzi, inițiezi dialoguri cu partenerul legate de situația financiară. Te sfătuiești cu acesta dacă să faci o vizita unei instituții financiare pentru a accesa un credit de nevoi personale sau să vă împrumutați la un prieten.

Gemeni

Se anunță o zi în care ești mai retrasă la locul de muncă. Sarcinile le rezolvi cu greu, participi la proiecte de grup, mergi la întâlniri cu colaboratorii și asociații și negociezi contracte. Spre seară partenerul îți acordă mai multă atenție și parcă îți mai revii.

Rac

Astăzi, poți să întâmpini o serie de blocaje și amânări la locul de muncă în proiectele, care îți sunt repartizate. Posibil să ai parte de tot felul de răsturnări de situație și să fii nevoită să iei rapid niște decizii. Spre seară ar fi bine să-ți selectezi prioritățile atunci când vine vorba de familie și să lași problemele de la serviciu.  

Leu

Se anunță o zi foarte aglomerată în sectorul socio-profesional. Primești o ofertă de job și te sfătuiești cu familia dacă să accepți sau nu. Analizează foarte atent, amână decizia dacă poți până după 20 ale lunii, cand Mercur, astrul comunicării, nu mai este retrograd și poți să iei o decizie fără să te razgândești.

Fecioară

Astăzi veți fi în centrul atenției tuturor. Ți se recunosc meritele si valoarea și poți începe un proiect personal de suflet, mai ales că aspectele astrale au reușit să te facă să-ți schimbi filosofia de viață și să ajungi să faci în carieră ceea ce îți place. Pe seară primești vești din străinătate de la rude sau care au legătură cu o bursă de studiu.

Balanță

Astăzi vei traversa o zi în care te preocupă situația financiară și sectorul intim. Faci planuri de viitor împreună cu partenerul vis-à-vis de posibilitatea cumpărării unui imobil. În ceea ce privește viața intima, luați hotărârea de comun acord ca ar fi bine să petreceți mai multe clipe romantice. 

Scorpion

Se anunță o zi încărcată emoțional la capitolul relații, semn că ar trebui să ai grijă astăzi cum gestionezi relația cu partenerul de cuplu. Dacă dai dovadă de calm, veți reuși să treceți peste toate obstacolele.

Săgetător

Conjunctura astrală de astăzi anunță o zi dificilă la locul de muncă, însă cu satisfacții profesionale. Profită de prezența micului benefic Venus și a marelui benefic Jupiter în zodia ta și vei beneficia de sprijin. Valorifică toate oportunitățile care vin spre tine!

Capricorn

Nu te afli în cea mai bună formă astazi și cu toate acestea ai sanșe mari sa obții beneficii materiale importante dintr-o speculație financiară. Dacă primești o propunere de colaborare, nu te grabi să iei decizii. Analizează, fă-ți un bilanț și nu împărtăși nimanui intențiile tale!

Vărsător

O criză apărută în familie ar putea să-ți dea peste cap toată viața. Un conflict apărut din cauza unei prietene ar putea să te facă să te separi de partener. Nu este un moment bun acum să iei decizii de viitor. Asteaptă și nu lua hotărâri la nervi, pentru că la final vei descoperi ca a fost doar o neînțelegere!

Pești

Astăzi este o zi benefică în consolidarea unui succes în carieră. Primești o ofertă de nerefuzat. Pe de altă parte, ți se confirmă faptul că actualul loc de muncă nu te mai mulțumește și că deciziile luate în urma cu câteva luni să-ți schimbi jobul au fost corecte.

Vezi și: Rețeta Pui cu ciuperci și pancetta

related posts