Horoscopul zilnic 13 august 2019. Vărsătorii se vor îndrăgosti orbește, vezi ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 13 august 2019:


Berbec 

Berbecii își vor pune în aplicare planurile pe care le au, într-un mod cât mai natural, fără presiune sau restricții. Ar fi de preferat ca atunci când îți exprimi ideile, să fii onestă cu cei din jurul tău. Nu te lăsa influențată de persoanele pe care le-ai cunoscut recent. Seara ți-o vei petrece într-o manieră relaxantă, alături de familie sau prietenii apropiați.

Taur

Taurii vor face multe sacrificii și compromisuri. Chiar dacă la început ți se va părea dificil să faci un lucru care nu-ți place, la sfârșitul sarcinii vei simți o mare satisfacție. Această productivitate îți poate aduce și anumite beneficii pe plan profesional. Seara te vei focusa asupra hobby-urilor sau activitățile ce te fac să te simți relaxată și fericită.

Gemeni

Gemenii vor face o retrospectivă asupra a deciziilor pe care le-au luat, iar asta le poate crea o stare de confuzie. Există riscul ca anumite lucruri din viața ta să necesite o schimbare, iar acest lucru să te sperie la început. Adoptă o atitudine cât mai pozitivă și gândește-te că această schimbare este în favoarea ta. Dacă te simți depășită de situație, nu te sfii să apelezi la sfatul celor din jurul tău.

Rac

Racii își vor clarifica anumite probleme pe care le au cu o persoană dragă.  Conflictul dintre voi se bazează pe lipsa comunicării sau pe anumite prejudecăți pe care le aveți unul despre celălalt. Discută cu acea persoană despre aceste probleme cu calm și în acest fel vei găsi rezolvare.

Leu

Leii se vor simți astăzi foarte motivați și vor fi foarte productivi. Vei fi apreciată pentru munca depusă, iar acest lucru iți va provoca o mare satisfacție. Dacă nu vei primi acea recompensă pe care ți-o doreai, asta nu înseamnă că superiorii tăi nu sunt conștienți de efortul făcut. Răsplata va veni în timp, iar tu trebuie să ai răbdare. Seara ți-o vei petrece într-o manieră relaxantă, ce te va ajuta să scapi de orice gând negativ.

Fecioară

Fecioarele își vor schimba starea și se vor axa mai mult pe lucrurile care le fac pe ele fericite și nu pe ceilalți. Această schimbare te va face să te simți mult mai încrezătoare și mai optimistă. Încearcă să te îndepărtezi de acele persoane care îți spun la tot pasul cum ar trebui să te comporți sau ce decizii ar trebui să iei. Pentru a-ți menține starea de bine, poți apela și la meditație sau exerciții ce îți relaxează mintea.

Balanță

Balanțele vor încerca să aibă o poziție neutră în anumite situații în care sunt implicate. Cu toate că acest lucru pare foarte confortabil și sigur, trebuie să înveți să-ți spui punctul de vedere. Fii sigură pe tine și spune tot ce te deranjează, dar cu toate acestea nu uita să apelezi și la diplomație. Dacă ai de luat o decizie, ascultă-ți atât rațiunea, cât și inima.

Scorpion

Astăzi Scopionii se vor simți foarte rebeli și vor face face abstracție de anumite reguli. Această atitudine îți va produce satisfacție pe moment, însă nu abuza de acest lucru pentru că pot apărea repercusiuni. Vei fi foarte tentată să judeci o carte doar după copertă și să tragi concluzii pripite. Evită acest lucru, pentru a nu crea anumite rupturi cu persoanele dragi.

Săgetător

Săgetătorii vor face o retrospectivă asupra persoanelor pe care le au în preajma lor. Ar fi de preferat să renunți la oamenii care au tendința să te influențeze sau care au o influență negativă asupra. Găsește anumite mijloacele prin care să-i răsplătești pe cei care ți-au fost aproape și te-au susținut necondiționat. Dacă ești într-o relație, oferă-i partenerului cât mai multă afecțiune și crează un cadru romantic pentru el.

Capricorn

Capricornii vor fi foarte productivi astăzi și vor încerca să-și pună în aplicare toate planurile pe care și le-au făcut. Încearcă să tratezi problemele cu mult calm și multă răbdare. Orice decizie pe care o vei lua, ai încredere în tine și adoptă o atitudine cât mai pozitivă. Focusează-te pe lucrurile care te împlinesc sau te fac fericită.

Vărsător

Pe Vărsători îi găsim astăzi în calitate de lideri. Există riscul ca o persoană o persoană să dorească să-ți ia locul, iar acest lucru va isca o copetiție. Evită să dai curs acestui lucru, pentru că pot apărea anumite consecințe. Pe seară există posibilitatea să întâlnești un bărbat misterios, ce-ți va da lumea peste cap.

Pești

Peștii vor fi foarte productivi și vor încerca să-și îndeplinească cât mai multe sarcini. Astăzi este ziua ideală pentru shopping sau pentru treburile gospodărești. Încearcă să petreci cât mai mult timp cu familia sau cu prietenii apropiați. Dacă ești într-o relație, nu te sfii și adu cât mai multă creativitate și spontaneitate în relația cu partenerul tău.

related posts

Modifică setările cookies