Horoscopul zilnic 13 iunie 2019. Peștii rup o relație sentimentală nesatisfăcătoare, ce se întâmplă cu Racii


Află ce prezic astrele pentru ziua de joi, 13 iunie 2019.


Berbec

S-ar putea ca partenerul cu care ți-ai făcut planuri pentru ziua de azi să te dezamăgească și să amâne întâlnirea. Este important să nu ignori semnalele pe care ți se transmite organismul și să-ți corectezi dieta și stilul de viață. 

Taur

Astăzi, s-ar putea să te regăsești în centrul unor evenimente importante, turbulente chiar, iar rolul tău să fie crucial pentru un deznodământ fericit. În viața personală, ai nevoie de un mic răgaz, să-ți pui gândurile în ordine. 

Gemeni

Cineva care îți este apropiat ar putea să te scoată din sărite cu comportamentul său. Poate că un coleg sau un partener de afaceri o să te dezamăgească profund. Oricum ar fi, trebuie să găsești o metodă pentru a ieși din impas. 

Rac

Astăzi, este indicat să-ți asculți intuiția. Este foarte probabil să obții o promovare la slujbă și, de ce nu, o mărire de salariu. Dacă ești îndrăgostită de cineva, astăzi sunt șanse ca și persoana respectivă să îți dea semnale încurajatoare. 

Leu

S-ar putea să ai parte de surprize consistente la locul de muncă. Acestea nu sunt neapărat neplăcute: te poate aștepa o promovare sau un proiect nou care să-ți aducă bani în plus. Seara va fi extrem de ocupată, cu întâlniri și telefoane peste telefoane. 

Fecioară

Nu este recomandat să deviezi de la obiectivele pe care ți le-ai setat pentru ziua de azi. Dacă dai semne de slăbiciune, există riscul să-ți pierzi din autoritate sau să-ți pierzi încrederea în forțele proprii. Poți găsi aliați printre prietenii tăi vechi.

Balanță

Ai parte, la locul de muncă, de o situație picantă. Nu este recomandat să încerci să furi din succesul altcuiva. Poate cel mai  bun lucru ar fi să te mulțumești deocamdată cu ceea ce ai. Concentrează-te pe problemele personale. 

Scorpion

Astăzi, cineva te provoacă intenționat, astfel că s-ar putea să le arăți tuturor latura ta întunecată. Oricum, recomandat ar fi să nu răspunzi provocărilor de orice fel. Concentrează-te pe calitate muncii și, dacă este necesat, cere ajutorul cuiva în care ai încredere.  

Săgetător

Astăzi, trebuie să ai grijă cum îți alegi cuvintele. Dacă te angajezi în discuții contradictorii la locul de muncă, există șansa să ai parte de probleme în viitor. Seara vine cu emoții neașteptate. O fostă iubire se întoarce din trecut pentru a reaprinde flacăra pasiunii. 

Capricorn

Dacă slujba ta este să interacționezi cu mulți oameni, ar trebui să fii foarte atentă atunci când îți alegi cuvintele. S-ar putea ca, fără să vrei, să jignești pe cineva care chiar nu merită. Spre seară, este recomandat să te dedici experimentelor culinare. 

Vărsător

Astăzi, vei da dovadă de perfecționism. Cu toate acestea, goana după excelență poate fi risc pentru o cădere nervoasă. Cel mai bine ar fi să găsești frumusețea în lucrurile care te înconjoară, să te bucuri de fiecare clipă alături de persoanele care îți sunt apropiate. 

Pești

Astăzi, poți face un pas uriaș în ceea ce privește viața ta. S-ar putea să rupi relația sentimentală care nu-ți mai aduce nicio satisfacție. S-ar putea să-ți schimbi funcția la locul de muncă, oricum ar fi, tot ceea ce se întâmplă arată ca o mică revoluție. 

related posts