Horoscopul zilnic 13 mai 2019. Vărsătorii vor afla un secret care le va schimba viața, ce se întâmplă cu Racii


Aflați ce prezic astrele pentru ziua de luni, 13 mai 2019.


Berbec

Evenimentele care au loc astăzi în jurul tău îți vor da de gândit. Dacă ești singură, s-ar putea să-ți dai seama că există în viața ta cineva care ar dori să ducă relația voastră la un alt nivel. O situație care trenează îți va da dureri de cap. 

Taur

Vei începe săptămâna cu o doză bună de stres și tensiune, în special din cauza problemelor de la serviciu. Astrele nu sunt prea prietenoase cu tine astăzi, așa că încearcă să nu intri în situații neplăcute, în special când vine vorba de colegi și cei din familie. 

Gemeni

Chiar dacă, în ultimul timp, te bucuri de niște sume de bani neașteptate, nu este cazul să cheltui nesăbuit ori să-ți împrumuți prietenii. La slujbă, simți nevoia să intri în competiție cu cei din jur, mai ales că este vorba de un proiect nou și interesant. 

Rac

Astăzi, s-ar putea să fii mult mai precaută decât ar fi cazul. S-ar putea ca timiditatea să nu te lase să te afirmi, deși ai niște idei minunate. Poți pierde o oportunitate semnificativă dacă îți pierzi vremea cântărind prea mult avantajele și dezavantajele deciziei tale. 

Leu

Dacă astăzi nu te prea simți în apele tale, poți da vina pe astre. O persoană care ți-a fost foarte apropiată în trecut ar putea să revină și să aibă un efect neașteptat asupra ta. Este posibil să fie vorba despre o fostă iubire. 

Fecioară

Astăzi, ai așteptări foarte mari de la cei din jur și există riscul să fii dezamăgită. Simți nevoia să fii mereu în control, lucru care te epuizează. Nu fii dură dacă cineva greșește sau nu face exact ceea ce i-ai spus.

Balanță

Te vei simți destul de leneșă azi, chiar dacă ai o mulțime de făcut la locul de muncă. Trebuie să depășești sentimentul și să dai tot ceea ce ai mai bun. Cu dragostea stai foarte bine, relația ta sentimentală este de invidiat. 

Scorpion

Este o zi calmă și liniștită pentru tine. Dacă vrei să rămână așa, nu te implica în dramele celor din jur: nu lua partea nimănui. Spre seară, vei avea parte de o cină romantică sau de o ieșire alături de prieteni, care te va destinde și te va amuza. 

Săgetător

Astăzi, vei da dovadă de lipsă de tact, astfel că s-ar putea să intri în tot felul de conflicte cu cei din jur. După-amiază, ai parte de o invitație neașteptată, care te va surprinde și încânta. 

Capricorn

Este o zi în care vei face tot posibilul să-i mulțumești pe cei din jur. Va fi o acțiune riscantă, pentru care îți vei pune la bătaie farmecul și abilitățile. Chiar și așa, eforturile tale nu vor fi apreciate la adevărata lor valoare. 

Vărsător

Este posibil ca azi să afli un secret care îți va da viața peste cap. Nu știi cum să reacționezi în fața acestei informații primite, așa că este bine să apelezi la sfatul unui prieten sau a unei rude mai în vârstă.

Pești

Ești foarte dornică de atenție în această zi de luni, lucru care își va consuma toată energia. Totuși, dacă nu îți iese pasiența, vei găsi alinare în compania prietenilor mai mult decât în cadrul unei sesiuni de shopping. 

related posts