Horoscopul zilnic 13 mai 2020. Berbecii au probleme în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 13 mai 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

De astăzi, viața ta amoroasă începe să fie afectată din cauza retrogradării lui Venus, planeta iubirii și guvernatorul sectorului mariajului și al relațiilor. Și ca și cum acest lucru nu ar fi destul, și Marte, stăpânul tâu, începe să-ți traverseze casa izolării, a subconștientului și a trecutului. Este nevoie ca în perioada următoare să-ți reevalueze relațiile, să acorzi mai mult timp și atenție partenerului și să realizezi că unele acțiuni ale tale, l-au făcut să sufere.

Taur

De astăzi, Venus, guvernatorul tău, își începe retrogradarea, așa că, până pe 25 iunie, vei fi nevoită să începi o restructurare și să-ți schimbi atitudinea pe care o ai în relație sau în ceea ce privesc banii și cheltuirea lor. Tot azi și Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Pești, prin urmare vei fi interesată să te implici în mai multe proiecte sau să rezolvi problemele persoanelor apropiate.

Gemeni

De astăzi, Venus, planeta iubirii și guvernatoarea sferei sentimentale, începe să retrogradeze. Așadar, urmează o perioadă de câteva săptămâni, în care vei reevalua relația în care te afli și vei încerca să-ți clarifici sentimentele față de partener. În ceea ce privește intrarea lui Marte, planeta acțiunii, tot azi, în casa carierei, urmează o perioadă de câteva săptămâni în care vei dori să te afirmi profesional.

Rac

De astăzi, planeta Venus, care este responsabilă cu dragostea, dar și cu banii. își începe mersul retrograd, Până pe 25 iunie va retrograda pe casa subconștientului, a izolării și a meditației și te va invita să reiei dialogul cu partenerul privind viața de familie. Totodată, pot să ai regrete, îți poți aminti de vechi iubiri, care apar în viața ta brusc.

Leu

Începând de astăzi, Venus, micul benefic și planeta care îți guvernează cariera, intră în mers retrograd. Prin urmare, acțiunile în sfera profesională se mișcă mai greu, cu întârzieri și blocaje. Cum traversează casa prietenilor, urmează o perioadă bună, în care poți să-ți revizuiești relațiile de prietenie, dar și proiectele de viitor.

Fecioară

Astăzi au loc doua evenimente importante: retrogradarea lui Venus, planeta iubirii și a banilor, și intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în casa mariajului și a relațiilor de natură partenerială. Așadar, unele chestiuni parteneriale vor reveni în actualitate și vei începe un proces de reevaluare a relațiilor. În ceea ce privește Venus, care guvernează casa banilor tăi, poți să simți unele blocaje în a face rost de bani sau nu vei avea satisfacții materiale în perioada următoare. Si în sfera financiară urmează o reevaluare și se cere o reechilibrare a încasărilor cu cheltuielile.

Balanță

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii și guvernatorul parteneriatelor, ajunge în casa muncii tale. Așadar, acțiunea se mută la serviciu, în activitățile curente. Totodată, poți să primești oferte de asociere, iar partenerul de viață te va susține în tot ce faci. Tot astăzi și Venus, guvernatorul tău, intră în mișcare retrogradă. Prin urmare, vei începe o autoevaluare și vei învăța să-ți exprimi sentimentele și să îi acorzi mai mult timp partenerului.

Scorpion

Începând de astăzi, Venus, planeta iubirii și a banilor, îți începe retrogradarea prin sectorul intimității și a banilor deținuți în comun cu partenerul sau care provin din alte surse decât salariul. Prin urmare, începi o reevaluare a relației în care te afli și ți se dă șansa să repari unele lucruri în planul relațional. Tot astăzi, și Marte, guvernatorul tău, ajunge în zodia Pești, în casa care reprezintă sfera sentimentală și te va ajuta să rezolvi toate problemele de ordin sentimental.

Săgetător

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, începe să retrogradeze prin casa relațiilor, a mariajului și a parteneriatelor. Așadar, ai grijă cum gestionezi problemele apărute în relație, deoarece pot să apară unele diferențe de opinii și de aici să se iste conflicte. Acest aspect este valabil și pentru parteneriatele și asocierile din sfera profesională. Tot astăzi, Marte, planeta acțiunii, începe să-ți traverseze sectorul vieții de familie, al căminului și al relației cu părinții. Dacă ai în plan reamenajarea casei sau o mutare, o poți face de acum pentru că lucrurile se vor lega mai ușor. Ai grijă, însă, că relația cu părinții/ cu persoanele mai în vârstă poate deveni conflictuală.

Capricorn

Venus, micul benefic și stăpâna casei iubirii, își începe, astăzi, mersul retrograd, ceea ce indică că în următoarea perioadă, respectiv până în 25 iunie, vei avea ocazia să-ți reevaluezi sentimentele vis-à-vis de persoana iubită. Poți, deasemenea, să-ți aduci aminte de un partener din trecut, pe care acum să-l cauți sau te caută el și ești ispitită să reiei o legătură. Tot azi, și Marte, planeta acțiunii, ajunge în sectorul care indică comunicarea, schimbul de opinii și acumularea de informație. Așadar, ai grijă cum comunici, că vei deveni destul de agresivă în comunicare. Poți folosi energia lui Marte pentru a învăța lucruri noi.

Vărsător

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în sectorul financiar, așa că vei munci mult pentru bani. În ceea ce privește planeta Venus, retrogradarea ei prin sectorul sentimental, ar putea să te invite la o reevaluare a sentimentelor pe care le ai față de partener, iar dacă ești părinte vei schimba regulile în educarea copilului.

Pești

Venus, micul benefic, își începe astăzi retrogradarea, prin casa familiei, așa că este posibil să reiei unele subiecte mai sensibile în ceea ce privește spațiul de locuit, relația cu părinții sau regimul unei locuințe. Tot astăzi vei primi prezența lui Marte, planeta acțiunii, în zodia ta. Cum Marte guvernează casa banilor, vei avea ocazia să te pui în valoare și să câștigi mai mult.

Trending Review cu Daragiu - Cum arată casa fabuloasă a unui cântăreț de la noi

related posts