Horoscopul zilnic 13 noiembrie 2019. Gemenii au parte de o zi senzațională, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 13 noiembrie 2019.


Berbec

Astăzi ai parte de o zi în care sinceritatea poate să strice relațiile la locul de muncă. Nu uita că este Mercur retrograd și ai tendința sa spui lucrurilor pe nume! Dacă știi cum să pui problemele, ai toate șansele să fii cooptată într-un grup socio-profesional, la recomandarea unui prieten.

Taur

Dacă în prima parte a zilei este favorizată reorganizarea la locul de muncă, la prânz ai toate șansele să încasezi o sumă de bani pe care o aștepți cu interes. Te sfătuiești cu partenerul dacă să mergeți la shopping, mai ales că aveți de cumpărat un cadou pentru cineva drag din familie.

Gemeni

Astăzi Luna ajunge în semnul tău zodiacal. Ești veselă, optimistă, vorbești mult, relaționezi cu toată lumea, regândești proiecte și concepi un plan pe termen lung. Molipsești pe toată lumea cu buna ta dispoziție.

Rac

Ai sprijinul partenerului într-o decizie pe care dorești să o iei în legătură cu o relație de prietenie cu o persoană care te-a dezamăgit. La locul de muncă ai prilejul să închei un contract sau parteneriat pe termen lung, mai ales că negocierile se desfășoară bine.

Leu

Problemele din familie îți dau mari bătăi de cap, în special dialogurile în contradictoriu cu părinții. Astăzi te întâlnești din întâmplare cu un prieten, care îți dă niște sfaturi foarte bune, pe care ești decisă să le aplici. La locul de muncă ieși în evidență cu abilitățile tale dobândite în decursul anilor.

Fecioară

Conjunctura astrală îți oferă oportunitatea să te remarci la locul de muncă. Ai deschidere către noutate și poți profita pentru a-ți face cunoscute ideile, să le expui mai ales șefilor. O ofertă de muncă te poate lua prin surprindere. Analizează înainte dacă suma primită merită efortul!

Balanță

Veniturile tale pot crește astăzi sau poți renegocia salariul. Totodată, la recomandarea unui prieten poți primi o ofertă de colaborare prin care sa îți suplimentezi veniturile. În cuplu te afli într-o perioadă de reașezare. Poți să atingi subiecte ce țin de încrederea reciprocă și gestionarea resurselor comune.

Scorpion

În prima parte a zilei te preocupă situația financiară. Ieși din zona de confort dacă îți dorești o schimbare de natură financiară! În a doua parte a zilei participi la un workshop. Spre seară faci eforturi să te înțelegi cu partenerul, mai ales ca aveți mentalități diferite.

Săgetător

Astăzi te întâlnești cu o persoană cu care cândva ai avut o relație. Ești răscolită, mai ales ca persoana a fost importantă în viața ta. La serviciu poți să negociezi niște contracte profitabile și să pui bazele unui proiect.

Capricorn

Astăzi ai dialoguri plăcute cu colegii și îți dai seama că te-ai apropiat de niște persoane, care te vor ajuta mult în viitor în carieră. În relația de iubire, în ciuda unor tensiuni în cuplu, reusești totuși să depășești momentul și să fii optimist în ceea ce privește viitorul relației voastre.

Vărsător

Astăzi ești foarte stresată din cauza unor probleme apărute în cuplu. Riști să-ți afecteze viața profesională care se îndreaptă către direcția dorită de tine. Spre seară primești vizita unui părinte și aveți dialoguri plăcute, mai ales ca puneți la cale cum să petreceți sărbătorile de iarnă.

Pești

Astăzi te preocupă mai mult chestiunile administrative ale casei și activitățile gospodărești. Deși la locul de muncă traversezi o perioadă destul de încărcată, atenția ta este îndreptată spre familie. În urma unui dialog cu unul dintre colegi, descoperi ca îți dorești să te înscrii la un curs de pregatire profesională.

 

Vezi și: Profil de celebritate - Morgan Freeman

related posts

Modifică setările cookies