Horoscopul zilnic 13 septembrie 2019. Peștii vor întâlni o persoană specială, vezi ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 13 septembrie 2019.


Berbec

Berbecii vor găsi răspunsuri la toate întrebările, iar acest îi vor face să se simtă ușurați. Chiar dacă unele persoane din jurul tău te vor tachina sau îți vor spune că nu-i mare lucru, nu le asculta și păstrează-ți atitudinea încrezătoare. Ar fi de preferat să eviți în acest fel și conflictele. Focusează-te doar pe lucrurile care te împlinesc.

Taur

Taurii vor învăța astăzi că nu sunt de ajuns cuvintele, ci trebuie să treci la fapte. Îți dorești de mult să încerci ceva nou, dar teama te ține pe loc. În loc să renunți, folosește de această opotunitate pentru a învăța lucruri noi, sau pentru a crea noi amintiri. Seara ți-o vei petrece într-o atmosferă cât mai relaxantă.

Gemeni

Ai avut dreptate în privința unui lucru, dar acum îți dorești să te fii înșelat. Vei primi foarte multe vești și vei încerca să clarifici foarte multe probleme. Ar fi de preferat să înțelegi că nu mereu lucrurile sunt roz și asta este cât se poate de normal. Nu trebuie să te simți rănită după fiecare lucru negativ, ci trebuie să devii mai puternică.

Rac

Racii le vor împărtăși persoanelor dragi adevăratele lor sentimente. La început o să-ți fie teamă să te deschizi în fața lor, dar la sfârșit te vei simți împăcată și ușurată. Uneori este mai bine să înveți din greșelile celorlați decât să treci și tu prin ele. Acceptă fiecare sfat bun și sincer care ți se acordă și lasă paranoia deoparte.

Leu

Leii își vor arăta astăzi și latura mai sensibilită. Suntem oameni și este normal să ne simțim vulnerabili atunci când circunstanțele nu sunt în favoarea noastră. Când situația te depășește ar fi de preferat să asculți și de sfaturile celorlalți. Nu este ușor la început, dar uneori este cea mai bună varianță pe care o ai.

Fecioară

Fecioarele vor pune punctul pe I și vor spune franc în față ce le deranjează. Ar fi de preferat să te gândești de două ori înainte de a face afirmații, pentru că ai putea răni sentimentele celor din jurul tău. Folosește-te cât mai mult de diplomație și tact. Există și o veste bună: în acest fel îți vei rezolva și anumite probleme.

Balanță

Balanțele vor da dovadă de înțelepciune și vor asculta și de sfaturile celor din jurul lor. Ar fi de preferat să analizezi fiecare sfat și să-l alegi pe cel mai potrivit, îniante de a lua decizii. De ceva timp te tot gândești să le ceri scuze persoanele cărora le-ai greșit, dar astăzi nu este ziua ideală. Așteaptă mometul potrivit și alege-ți cuvintele cu atenție.

Scorpion

Scorpionii sunt într-o contiună cunoaștere, iar astăzi vei face mici descoperiri. De cele mai multe ori știi mai multe despre cei din jurul tău decât ei înșiși, iar acest lucru îți poate aduce și beneficii. În ultimul timp ți-ai neglijat prietenii și familia, iar acum a venit momentul să îți iei revanșa. În acest caz poți face o reuniune cu cei dragi.

Săgetător

Săgetătorii își vor consolida relația cu rudele mai îndepărtate, cu care nu au mai vorbit de ceva timp. La început o să ți se pară dificil, dar pe parcurs o să ai din ce în ce mai multă încredere. Astăzi este ziua ideală pentru a corecta greșelile din trecut. Privește acest lucru ca o oportunitate de a învăța cât mai multe lucru noi.

Capricorn

Capricornii se simt neglijați și lăsați la o parte de cei din jurul lor. Ar fi de preferat să te deschizi și să le spui ce te deranjează.  Atunci când persoanele îți dau sfaturi sau îți atrag atenția asupra anumitor defecte, ar fi de preferat să nu iei lucrurile personal. Seara este momentul ideal pentru a crea noi legături.

Vărsător

Vărăstorii vor fi o sursă de inspirație pentru cei din jur. Vei atrage atenția tuturor prin atitudinea ta, iar oamenii vor veni la tine pentru sfaturi și îndrumare. Profită de această ocazie, pentru că ajutându-i pe cei din jurul tău, te poți ajuta și pe tine. De mult nu ai mai ieșit cu gasca, așa că profită de seară, pentru a te relaxa.

Pești

Peștii se vor lăsa ghidați de intuiție astăzi. Dacă simți nevoia să faci anumite confesiuni, lasă scenariile deoparte și vorbește despre sentimentele tale. Dacă ești singură folosește-te de carisma și atitudine ta pentru a face noi cuceriri. În acest fel există posibilitate să întâlnești o persoană specială.

Vezi și: Salată Pollo Bache


related posts

Modifică setările cookies