Horoscopul zilnic 14 ianuarie 2020. Berbecii trebuie să înceapă o dietă sănătoasă, ce se întâmplă cu Leii


Vezi ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 14 ianuarie 2020.


Berbec

Pentru a te simți în formă bună, ar trebui să-ți schimbi puțin stilul de viață, prin adoptarea unei diete, mai multă odihnă și relaxare. Nu rezolvi nimic dacă ești în slujba tuturor și nu te gândești și la tine. Ai susținerea partenerului, așa că nu-ți rămâne decât să-ți iei câteva zile de concediu și să plecați într-o scurtă vacanță.

Taur

Astăzi este important să faci în așa fel încât să readuci spontaneitatea în cuplu și să încercați să vă simțiți bine unul cu celalalt. Nu vă mai lăsați influențați de evenimentele mai puțin bune care au loc în viața voastră de familie sau profesională și bucurați-vă de orice moment împreună!

Gemeni

Dacă ai în plan să achiziționezi o casă, află că aspectele astrologice de astăzi sunt favorabile negocierilor. Poate nu reușești să scoți prețul pe care ți-l dorești, însă se apropie mult de ce ți-ai dorit. Acum fă-ți socotelile și vezi de unde faci rost de suma de care mai ai nevoie.

Rac

Astăzi ești mai înclinată să-ți judeci partenerul decât să fii orientată spre întelegere și compromis. La serviciu primești de la unul dintre colegi o informație, care te pune pe gânduri. După-amiază cheltui o sumă de bani pentru cărți, cursuri sau materiale educaționale.

Leu

Cheltui astăzi o sumă de bani pentru un tratament medical pentru o răceală, care nu îți mai dă pace și te-a cam scos din linia de plutire. Dozează-ți energia pentru că vei avea nevoie de ea în partea a doua a zilei!

Fecioară

Dacă partenerul are nevoie de tine, încearcă și fii mai caldă, lasă deoparte critica și obsesia pentru perfecțiune și fii alături de el! Venus, planeta iubirii, intrat în Pești, în sectorul care indică mariajul, te va ajuta, tu nu trebuie decât să cooperezi!

Balanță

Nu se anunță o zi tocmai favorabilă iubirii pentru că te simți singură și neînțeleasă. Partenerul este alături de tine, dar ai impresia că nu mai rezonați. Gândul tău se îndreaptă spre cineva de la locul de muncă, de care se pare că te îndrăgostești pe zi ce trece.

Scorpion

Există riscul să confunzi prietenia cu iubirea și să visezi la o iubire imposibilă. Este poate aspectul astral care-ți aduce motivația de care ai nevoie să te urnească să iei decizii importante cu viața ta profesională, cu studiile sau cu o schimbare a casei.

Săgetător

Cooperezi astăzi cu partenerii din sfera profesională, șefii sau colegii și ești fericită că te implici într-un proiect la care vei munci cu plăcere. Posibil să-ți schimbi domeniul de activitate, însă te mai gândești dacă schimbarea să fie atât de mare.

Capricorn

Deși ești considerată o fire rece, contextul astral de astăzi îți aduce multă sensibilitate și dorința de a fi mai bun cu cei dragi, iar la serviciu îți oferi ajutorul colegilor, care au rămas în urmă cu câteva proiecte.

Vărsător

Poate astăzi ar fi cazul să-ți schimbi modul în care te poziționezi în raport cu partenerul. La locul de muncă ești în formă bună și poți înregistra realizări frumoase. În a doua parte a zilei primești o veste care te determină să-ți schimbi planurile pentru următoarele zile.

Pești

Astăzi te poți baza pe sprijinul familiei pentru deciziile pe care le vei lua în sfera profesională. Contextul astral te îndeamnă la conversații, care au impact asupra viitorului tău. După-amiază onorezi invitația partenerului de a vă petrece seara într-un loc preferat de voi, care vă aduce aminte de primele întâlniri.

Vezi și: După 30 de ani - Care sunt transformările prin care a trecut justiția și care au fost principalele momente de luptă 

related posts

Modifică setările cookies