Horoscopul zilnic 14 iunie 2019. Taurii au probleme sentimentale, află ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 14 iunie 2019. 


Berbec

Astăzi, îți vei petrece timpul încercând să rezolvi problemele de familie. Este posibil ca o rudă care te ține de mult timp în șah să-ți dea răspunsul la o întrebare dificilă. Este recomandat să ai grijă de tine astăzi, atât cât privește sănătatea, cât și look-ul. 

Taur

Ai de rezolvat urgent probleme în sfera sentimentală. Nu îți fie teamă să îți exprimi adevăratele sentimente și nu lăsa pe nimeni să-ți ia locul în inima partenerului de viață. Dacă ești căsătorită, nu este recomandat să dai semne de gelozie.

Gemeni

Astăzi, nu dispui de un nivel satisfăcător de energie, astfel că îți va fi dificil să implementezi toate proiectele pe care ți le-ai planificat. Găsește o metodă de relaxare, poate o sesiune de shopping sau o călătorie neașteptată.

Rac

Nu este recomandat ca astăzi să te cerți cu vecinii sau colegii de la locul de muncă. Există șanse foarte mari ca o persoană pe care ai ofensat-o cu vorbele tale să rupă orice relație cu tine. La capitolul dragoste, nu este posibil să fii pe plac tot timpul persoanei iubite. 

Leu

Astăzi, fără oameni de încredere care să te ajute cu derularea proiectului în care ești implicată, nu ai șanse mari de izbândă. Dacă ești deja într-o relație sentimentală, vei găsi calea să-i comunici partenerului ceea ce te deranjează în acest moment la el. 

Fecioară

S-ar putea ca astăzi să experimentezi o ușoară stare depresivă. Chiar dacă ți se pare că în ultima vreme nu ai mai înregistrat victorii semnificative, nu dispera. S-ar putea ca tocmai azi să cunoști pe cineva care să joace un rol crucial în carieră sau în viața ta sentimentală. 

Balanță

S-ar putea ca astăzi să fii excesiv de critică față de tine însăți. Dacă nu sunt motive întemeiate să faci acest lucru, cel mai bine ar fi să te calmezi. Nu este bine să te arunci în această perioadă în investiții financiare riscante. 

Scorpion

S-ar putea ca astăzi să primește mai multă atenție din partea persoanei de care ești îndrăgostită. Dacă ești în căutarea dragostei, flirturile nevinovate sunt încurajate. Și în domeniul carieră, ai parte de o zi bună, cu rezultate satisfăcătoare.   

Săgetător

S-ar putea ca astăzi să ai nevoie de sfaturi unui specialist, fie că este vorba de un meșter care îți va face niște reparații în casă, fie chiar de un medic, pentru a-i cere câteva sfaturi legate de starea de sănătate. Spre seară, ar trebui să te relaxezi la un film cu prietenii sau la un club. 

Capricorn

Dacă îți dorești să atragi atenția persoanei de care ești îndrăgostită, nu este cazul să exagerezi. S-ar putea ca un comportament mai agresiv să provoace o reacție contrară. Folosește-te de darul oratoriei pentru a avea un dialog serios legat de cariera sau salariul tău. 

Vărsător

Astăzi, nu este cazul să judeci oamenii după felul în care se îmbracă. Este posibil ca una dintre persoanele pe care le cunoști în această perioadă și care nu-ți fac o primă impresie prea bună să îți devină, în timp, un prieten foarte bun. 

Pești

Nu este cea mai bună zi a ta. Nu dispui de energia necesară pentru a lua decizii importante pentru viitorul său ori pentru a controla ceea ce se întâmplă în jurul tău. Este bine să nu ignori semnalele pe care ți le trimite organismul tău și să consulți un medic, dacă este cazul. related posts