Horoscopul zilnic 14 mai 2019. Scorpionii primesc o declarație de dragoste, vezi ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 14 mai 2019.


Berbec

Astăzi, poți observa schimbări în viața ta sentimentală. Poate fi vorba despre o nouă idilă ori poate partenerul îți propune să duceți relația la următorul nivel. Cu toate acestea, nu poți lăsa romantismul să intervină în carieră - poți avea parte de situații ciudate la locul de muncă. 

Taur

Este recomandat ca astăzi să îți folosești energia cu cap. Chiar dacă ziua pare să treacă lin, fără provocări prea mari, există șansa ca cineva apropiat să profite de generozitatea ta. Nu te simți vinovată dacă simți că trebuie să refuzi unele cereri de ajutor.

Gemeni

Astăzi poți descoperi că ești ultima care află niște vești extrem de interesante. Încearcă să eviți certuri și confruntările, în special cu cei apropiați. La locul de muncă, dacă ai agenda extrem de aglomerată, este în regulă să delegi unele sarcini.

Rac

Pentru tine, dragostea plutește în aer. Dacă ai deja iubit, ai grijă să nu îți deranjezi partenerul, flirtând cu alții, oricât de nevinovate ar fi intențiile tale. Dacă ești singură, sunt șanse foarte mari să întâlnești persoana perfectă pentru tine. 

Leu

Ai parte de o zi grozavă, înconjurată de oameni care îți dau o stare de bine. Cu toate acestea, este posibil să apară cheltuieli neprevăzute, fie că e vorba de o reparație la mașină ori de un gadget care tocmai s-a stricat. 

Fecioară

Astăzi, ai parte de evenimente neașteptate care te vor obliga să-ți schimbi radical planurile. Unul dintre aceste evenimente ar putea fi o vizită surpriză din partea unui prieten vechi, pe care nu l-ai mai văzut de mult timp. 

Balanță

Ți se pare că toate planurile pe care le-ai făcut pentru azi se duc pe apa sâmbetei, dar trebuie să știi că lucrurile se întâmplă cu un motiv. O situație stresantă s-ar putea să apară în familie sau printre colegii de la slujbă, așa că încearcă să tratezi totul cu mult calm.

Scorpion

Astăzi, vei avea o zi încărcată, cu multe de făcut. Ceea ce îți va însenina ziua vor fi conversațiile cu prietenii apropiați. De asemenea, este posibil ca cineva pe care l-ai cunoscut recent să recunoască că te place mai mult decât ca pe o amică.  

Săgetător

Este o zi perfectă pentru a începe proiecte noi și interesante. Cu toate acestea, trebuie să dai atenție semnalelor pe care organismul ți le dă și să te îngrijești puțin mai mult de starea ta de sănătate. 

Capricorn

S-ar putea ca azi să-ți descoperi un talent nou. S-ar putea ca, pe viitor, să-ți fie de folos. Când vine vorba de slujbă, este bine să te consulți cu colegii înainte de a începe un proiect nou. 

Vărsător

Astăzi, vei fi în centrul atenției, în cel mai bun mod posibil. Dacă ești singură, cel de care ești îndrăgostit îți va răspunde cu aceeași afecțiune. La muncă, vei primi mai multă atenție decât în mod normal. Cu toate acestea, încearcă să eviți astăzi cheltuielile în exces. 

Pești

S-ar putea ca astăzi să te simți cu capul în nori și, oricât de mult ai încerca să te concentrezi, tot ceea ce vrei să faci este să visezi cu ochii deschiși. Dacă este posibil, cere sfatul cuiva cu mai multă experiență de viață. 

related posts

Modifică setările cookies