Horoscopul zilnic 15 aprilie 2019. Racii au probleme în viața sentimentală, vezi ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce-ți rezervă astrele luni, 15 aprilie 2019.


BERBEC

Se anunță provocări atât la job, cât și în relația cu partenerul tău, însă consecințele nu te vor marca în niciun fel. De asemenea, ai șansa de a câștiga niște bani suplimentar.

TAUR

Îți place să riști. Cu toate că ai pus la cale o strategie elaborată, vrei să lași totul deoparte și mizezi pe intuiție pentru a duce un plan la bun sfârșit. Rezultatele ar putea fi pe măsură: neașteptate.

GEMENI

Ai parte de o zi destul de încărcată, care te obosește atât fizic cât și psihic, dar căreia îi faci față cu succes. De asemenea, relațiile cu persoanele cu care lucrezi zi de zi se consolidează.

RAC

Viața amoroasă devine din ce în ce mai complicată astăzi, căci îți sunt aduse la cunoștință câteva fapte trecute care se pare că l-au deranjat destul de mult pe partenerul tău. Tratează totul cu răbdare și încredere și lucrurile se vor îndrepta.

LEU

Pentru Lei este ziua potrivită pentru a face o schimbare în viața lor, pentru a investi într-o călătorie sau pentru a-și cumpăra un animal de companie. Dacă aveți de susținut un examen important, astrele sunt de partea voastră.

FECIOARA

O zi nesigură. Ai făcut niște planuri pe care nu le-ai bătut în cuie, iar acum habar nu ai ce urmează sa se întâmple în viitorul foarte apropiat. Seara, faci puțin sport, îți eliberezi mintea de orice gând care te distrage și te pregătești pentru o nouă zi, mai productivă și organizată.

BALANTA

Îți irosești inutil energia de-a lungul zilei, iar seara, când ar trebui să fii cu adevărat în formă, îți dai seama că nu mai poți face nimic din ce ți-ai propus. Obosită, îți anulezi planurile și alegi să te relaxezi sau să te odihnesti.

SCORPION

Scorpionii trebuie să se comporte natural și să rămână indiferenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor, chiar dacă nu va fi ușor. Coexistența armonioasă cu lumea exterioară este una dintre necesitățile vitale. Simțiți nevoia să fiți apreciati de cei din jur, inclusiv de partenerul de viață.

SAGETATOR

Ziua de astăzi este orientată fără îndoială spre relațiile personale, astfel încât toată atenția ta se îndreaptă direct catre persoana iubită, alături de care petreci o zi minunată.

CAPRICORN

Ar fi bine să evitați cheltuielile neprogramate și să vă gestionati mai bine problemele financiare. Chiar dacă încercați să abordați cu optimism situațiile de criză, aceasta nu va fi suficient pentru a trece peste perioada grea prin care treceți.

VARSATOR

Trebuie să-ți stabilești prioritățile. Deși în general e riscant, pentru tine va fi ușor să împuști doi iepuri dintr-o lovitură, iar astăzi vei reuși să rezolvi mai multe probleme care ti-au dat bătăi de cap în ultima perioadă.

PESTI

Relațiile cu cei din jurul tău sunt consolidate, iar în ceea ce privește situația ta financiară nu ai motive de îngrijorare. Este momentul să-ți oferi puțin timp ție, pentru a-ți încărca bateriile și a te pregăti pentru noile proiecte.

related posts

Modifică setările cookies