Horoscopul zilnic 15 august 2019 . Capricornii pot încheia o relație sentimentală, vezi ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 15 august.


Berbec

Astăzi, exista riscul de a avea un sentiment neplăcut atunci când vei afla că persoanele din jurul tău au fost avansate la serviciu. Lasă gelozia de-o parte înainte și concentrează-te pe propria carieră. Activitățile precum sportul sau arta te vor ajuta să te liniștești și, astfel ,vei deveni mai creativă.

Taur

Te vei simți indiferentă față de ce se întâmplă în jurul tău, dar nu există neapărat un motiv pentru asta. Dacă ai în program un interviu, examen sau discurs, fii sigură că vei avea succes. După serviciu, alocă puțin timp pentru tine. Dacă ești în vacanță, lasă problemele de-o parte și bucură-te de ea. 

Gemeni

Egoismul tău va ieși la suprafață astăzi. Ai grijă, s-ar putea ca cei din jurul tău să se simtă ofensați de atitudinea ta. În materie de afaceri, obsesia ta pentru propriile interese îți va aduce un rezultat pozitiv. Dacă ești vigilentă, s-ar putea să termini un proiect mai devreme decât te așteptai. Încearcă să eviți conversațiile intime sau suprasolicitarea fizică în această după-amiază.

Rac

Astăzi, nu-ți irosi energia pentru nevoile celorlalți deoarece nu te vei alege decât cu timp pierdut. Ar fi o idee mult mai bună să începi să-ți faci planuri pas cu pas. Sunt mari șanse să ai parte de un succes la serviciu, într-o afacere sau negociere sau chiar vei trece un iterviu cu brio. Pentru cei ce doresc să îmbunătățească anumite aspecte din viața personală, ar terbui să schimbi ceva în relația cu persoana iubită și să încerci să fii puțin mai tolerabilă.

Leu

Ar fi bine să nu asculți sfaturile celor din jur astăzi. Ziua te va surprinde plăcut dacă îți vei face treaba și îți vei dezvolta creativitatea. Este posibil ca astăzi să rezolvi o problemă cu care te confrunți de ceva timp cu familia. Dacă ești în căutarea dragostei, fii deschisă în a începe o relație cu un vechi prieten. 

Fecioară

Poți să stai liniștită astăzi pentru că nu va apărea niciun fel de problemă. Succesul în carieră îți va bate la ușă, așa că fii pregătită. Nu te încrede în informații primite de la o sursă nesigură. Ai grijă să nu te încrezi în persoana care te-a trădat în trecut, chiar dacă pare că dorește să îți ofere cele mai sincere recomandări. 

Balanță

Astăzi este o zi bună în ceea ce privește cariera. Dacă ești în vacanță, te vei simți împlinită spiritual. Petrece timp cu copiii astăzi, iar daca nu ai, ar trebui să te gândești serios la întemeierea unei familii. Este recomandat să te gândești să îți schimbi regimul alimentar, să faci pregătiri pentru sezonul care va urma și să îți planifici bine venitul.

Scorpion

Obiectivul principal de astăzi este să rezolvi problemele din familie. Este posibil ca aceste probleme să te sece de energia de care ai nevoie la serviciu. Discutați cât mai devreme posibil. Caută soluții și pentru problemele financiare și lasă visurile pentru o altă zi. 

Săgetător

Astăzi, vei pune capăt unei situații cu care te confrunți de o perioadă lungă de timp. Este posibil să găsești lucruri în comun cu unii colegi de serviciu cu care aveai o relație mai rece, sau poate chiar cu șeful. Ziua de astăzi nu este cea mai potrivită pentru schimbări stilistice, achiziții mari sau pentru a începe un nou hobby. 

Capricorn

Există riscul să închei o relație astăzi, sau poate chiar o căsnicie. Este podibil să fie vorba despre o promisiune încălcată. În rest, nu vor exista alte situații neplăcute. Ar fi bine să îți folosești creativitatea în ceea ce privește afacerile sau problemele personale. Renunță la hainele care nu mai sunt la modă sau pe care le ai de mult timp. Încearcă un stil nou.

Vărsător

Nu există motive de îngrijorare astăzi, dar nici nu vei avea parte de prea mult noroc. Încearcă să te desprinzi de rutină și să înceri ceva nou. Dacă îți face plăcere, organizează o călătorie scurtă cu familia și cu siguranță vei avea parte de o atmosferă încântătoare. Evită să investești în obiecte de lux.

Pești

În cazul în care lucrezi la un proiect care se bazează pe creativitate, ar fi bine să iei în calcul opinia publiclui țintă. În ceea ce privește serviciul și viața personală, se vor ivi anumite probleme neașteptate. Exista riscul de a se strica un dispozitiv important, poate chiar telefonul mobil. Nu te speria deoarece problemele se vor rezolva până după-amiază. Acesta va fi momentul oportun să te relaxezi și să petreci timpul cu familia.

Vezi și: Cum să pozezi pe covorul roșu

related posts

Modifică setările cookies