Horoscopul zilnic 15 februarie 2019. Săgetătorii pot avea o aventură amoroasă, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 15 februarie 2019.


Berbec

Vineri este o zi a victoriilor majore. Sunt șanse mari să avansezi în carieră, ba chiar să obții o mărire semnificativă de salariu. Oricum, este important să ții cont și de starea de spirit a celui iubit. Există o posibilitatea ca acesta să își dorească o seară de vineri liniștită, fără provocări prea mari.

Taur

La lucru, lucrurile vor fi un pic mai dificile. Este important să dai dovadă de profesionalism. Dacă te gândești să-ți schimbi slujba, acum este un moment favorabil. Spre seară, ai putea să te relaxezi, ieșind la cină alături de prietenii tăi buni sau de persoana iubită.

Gemeni

Astăzi, astrele îți recomandă să nu ripostezi dacă cineva din anturajul tău este pus pe ceartă. Restul zilei este liniștit, iar spre seară, dacă ai chef de distracție, nu refuza activitățile zgomotoase. Te vei simți de minune! 

Rac

Ziua de astăzi se anunță destul de stresantă, dar poți scăpa de tensiuni programându-ți câteva ore de shopping. Sau poate îți faci timp pentru hobby-ul tău favorit. Chiar dacă te simți ignorată de persoana iubită, nu lăsa ca acest sentiment să vă strice planurile pentru cină.

Leu

Ziua de astăzi ar putea fi de bun augur pentru tine. Există șanse foarte mari să primiți o sumă de bani, pe cât de neașteptată, pe atât de consistentă. Ziua va trece fără alte evenimente dramatice la orizont. 

Fecioară

Astăzi, este recomandat să eviți conversațiile serioase, pentru a deveni un pion în planul ascuns al vreunui coleg de serviciu. Concentrează-te pe tine și pe prioritățile din viața ta. 

Balanță

Ziua de astăzi este propice relaxării. Organismul tău este obosit după atâta muncă grea și are nevoie de o perioadă de time off. Poți face o plimbare în aer liber, poți urmări serialul preferat sau, dacă trebuie totuși să lucrezi, ia-o ușor.

Scorpion

Ziua de vineri va fi o reală plăcere. Există șanse mari să ai o întâlnire amoroasă, care să se transforme, ulterior, în ceva mai mult serios. De asemenea, astrele îți prezic mult noroc la bani, proveniți dintr-o sursă neașteptată. 

Săgetător

Astăzi, poți să întâlnești pe cineva de care să te îndrăgostești la prima vedere. Dacă ești deja căsătorită sau te afli într-o relație stabilă, astrele prezic că această nouă cunoștință poate deveni o tentație serioasă.

Capricorn

O zi foarte aglomerată din punct de vedere al job-ului. Probabil ai un termen limită sau un proiect care arde și îți va ocupa tot timpul. Este foarte posibil să apară un conflict în familie, dar pe care nu vei avea probleme să-l aplanezi.

Vărsător

Își faci griji degeaba. Chiar dacă certa cu persoana iubită poate deveni serioasă, lucrurile vor intra pe făgașul normal atâta timp cât îți vei recunoaște și partea ta de vină. Astăzi nu este o zi bună pentru experimente în bucătărie sau pentru o schimbare radicală de look.

Pești

O zi monotonă, care te va predispune la visare. Dacă dorești, își poți colora lumea interioară făcând apel la creativitatea ta debordantă. Evită să-ți ascunzi emoțiile în prea multe pahare de alcool sau să abuzezi de delicii cu prea multe calorii. 

Vezi și: Cine sunt gelosii și posesivii zodiaculuirelated posts