Horoscopul zilnic 15 iunie 2019. Săgetătorii sunt prinși într-un triunghi amoros, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 15 iunie 2019.


Berbec

O zi lipsită de surprize, probleme și stres. Dacă ești îndrăgostită și visezi ca și persoana iubită să-ți răspundă la sentimente, astrele te încurajează în acest sens. Trebuie să faci tu prima mutare. 

Taur

S-ar putea să-ți petreci weekendul muncind din greu la casă, fie că e vorba de niște reparații, fie că îți schimbi mobila sau cumperi accesorii noi. Spre seară, este foarte posibil să primești oaspeți care și-au anunțat sau nu venirea. 

Gemeni

Astăzi, îți permiți să fii un pic frivolă. Ești așteptată la o petrecere zgomotoasă, cu mulți prieteni și distracție. Dacă ești deja într-o relație sentimentală, evită gesturile care pot induce ideea de flirt. 

Rac

Astăzi, s-ar putea să nu mai înțelegi ce se întâmplă cu tine, în forul tău interior. Acest lucru poate duce la certuri cu cei apropriați sau chiar apatie totală. Ziua poate fi salvată dacă încerci să ieși cu prietena cea mai bună, mergi la un film sau la un salon de înfrumusețare. 

Leu

Există astăzi riscul de mici accidente în gospodărie. Este recomandat să te porți frumos cu cei din jur, chiar dacă simți că îți pierzi răbdarea. Spre seară, e posibil să primești un cadou prețios sau o veste despre o moștenire neașteptată. 

Fecioară

Ai nevoie să îți controlezi emoțiile, pentru că te vei afla în compania unor persoane importante. Pentru a face impresie bună în fața lor, etalează-ți abilitățile de comunicare, dar abține-te de la complimente excesive. Între timp, s-ar putea să experimentezi niște dificultăți financiare. 

Balanță

Astăzi, vei avea motive să fii mândră de tine. Există șanse mari să obții o victorie în dragoste, să atragi interesul publicului sau să-ți demonstrezi abilitățile extraordinare. 

Scorpion

S-ar putea ca evenimentele de peste zi să te obosească peste măsură. Poate că este vorba de niște discuții în contradictoriu cu rudele sau cu prietenii apropiați. Ai nevoie de multă răbdare pentru a trece cu bine peste acestea. Spre seară, te așteaptă o invitație la o petrecere. 

Săgetător

Vei fi ocupată cu micile drame care tocmai se desfășoară în viața ta, în special pe plan sentimental. Dacă ești deja căsătorită, s-ar putea ca partenerul de viață să-ți dea motive de gelozie. Dacă ești singură, există șanse să devii, fără să vrei, parte a unui triunghi amoros. 

Capricorn

Astăzi, este recomandat să iei niște măsuri de securitate. Sfatul acesta este relavant dacă pleci în vacanță și îți lași casa nelocuită. Spre seară, nu este exclus să primești un vizitator inedit. 

Vărsător

Astăzi, nu este recomandat să cheltui mai mult decât îți permite bugetul. Învață să te distrezi și să te relaxezi cu mai puțini bani - ieși în natură, cu prietenii, mergi la evenimente culturale sau la o petrecere. 

Pești

Vei fi mulțumită cu această lume, cu tine și cu tot ceea ce te înconjoară. Există mari șanse ca, prin magie, orice ideea să aibă succes. Singura restricție se referă la alcool, așa că nu face excese. 

related posts