Horoscopul zilnic 15 noiembrie 2019. Vărsătorii au probleme de sănătate, ce se întâmplă cu Racii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 15 noiembrie 2019.


Berbec

Astăzi ai dispoziție de învățat, de studiu, să te exprimi și să îți faci cunoscute ideile. Spre după-amiază partenerul te anunță că este posibil să plece într-o delegație spre finalul săptămânii și-ți vine ideea să-ți chemi prietenele la tine peste weekend.

Taur

Astăzi ești cam cheltuitoare. Profiți de faptul că îți intră în conturi niște bani și începi să-ți schimbi garderoba. Te sfătuiești și cu partenerul și achizitionezi și ceva pentru casă. La serviciu poți să primești un buget pe care trebuie să îl gestionezi în așa fel încât să ajungă până la finalul anului.

Gemeni

Cum de dimineață Luna îți tranzitează zodia și te simți bine, optimistă și veselă, vei reuși să îi molipsești și pe cei de lângă tine, fie că sunt colegi sau membrii familiei. Ești deschisă socializării și în felul acesta îți faci mulți prieteni peste tot pe unde mergi. 

Rac

Astazi, după prânz, când Luna ajunge în zodia ta, vei fi mai sensibilă, poți fi rănită ușor și vei vrea să petreci timpul mai în tihnă, să te ocupi de casă și de familie. Dacă reușești să aranjezi lucrurile în așa fel încât la serviciu să îți iei un liber, ar fi cel mai bine.

Leu

Conjunctura astrală te ajută astăzi să cooperezi cu partenerul de viață și să puneți la cale o excursie. În sectorul profesional îți faci planuri de viitor și vrei să schimbi domeniul în care activezi. Pe seară poți să ai parte de suprize de la prieteni.

Fecioară

Se anunță o zi în care poți să ai parte de situații imprevizibile în planul relațiilor. Dacă ești liberă și te hotărăști să-ți vizitezi niște prietene, poți să cunoști o persoană cu care să începi o poveste de iubire.

Balanță

Ești atât de entuziasmată că ai reușit să închei un contract din care să îți iasă o importantă sumă de bani, încât poți atrage invidia colegilor. După-amiază te pregătești să pleci într-un minisejur împreună cu partenerul.

Scorpion

De dimineață primești de la colegi o sumă de bani sub formă de cadou pentru a-ți împrospăta garderoba sau să mergi la un salon de înfrumusețare. În a doua parte a zilei poți să te dedici partenerului, care de abia așteaptă să fiți împreună.

Săgetător

Dacă asculți de sfatul unei colege poți să economisești timp în treburile gospodărești prin schimbarea priorităților. În cuplu se întrevede o zi destul de liniștită, poate cu mici dispute nesemnificative.

Capricorn

Astăzi ai multe idei de a face bani și poți da curs provocărilor. Oamenii care îți ies in cale ar putea să te susțină financiar într-un proiect personal. La locul de muncă lucrul în echipa îți aduce numai satisfacții.  

Vărsător

În prima parte a zilei dai dovadă de multă creativitate, iar daca scrii ai multă inspirație. Din a doua parte a zilei, cand Luna ajunge în sectorul muncii și al sănătații, vei fi mai preocupată de aceste domenii. Este posibil să fii nevoită să începi niste investigații medicale.

Pești

În prima parte a zilei vei fi face niște deplasari în scop administrativ pentru locuință. La locul de muncă nu se întrevede o zi aglomerată și pleci mai devreme, te întâlnești cu partenerul și ieșiti în oras sa sărbatoriți un eveniment important pentru voi.

Vezi și: Rețetă chorizo cu usturoi

related posts

Modifică setările cookies