Horoscopul zilnic 15 octombrie. Vărsătorii primesc o recompensă satisfăcătoare, ce se întâmplă cu Leii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 15 octombrie 2019. 


Berbec

Astăzi, ai o zi productivă la slujbă, îți va fi ușor să jonglezi cu task-urile și cu toate celelalte obligații. Vei avea idei noi și perspective inedite față de proiectele importante. Nu te sfii să propui niște taskuri creative. Vei fi capabile să le duci la bun sfârșit.

Taur

Este o zi bună să începi proiecte care în trecut te-au atras, dar nu aveai timp pentru ele. Înainte de a porni la drum, este bine să-ți pui ideile pe o foaie de hârtie, să te organizezi. Te vei simți relaxată și plină de energie, de parcă organismul tău ar fi pornit un buton de reset.

Gemeni

Astăzi, vei fi tentată să gândești lucrurile dintr-o perspectivă nouă. Acasă, poți începe un proiect nou: să redecorezi o cameră, să cumperi decorațiuni noi sau chiar câteva piese de mobilier. Spre seară, persoana iubită îți poate pregăti o surpriză plăcută.

Rac

Astăzi, situația la locul de muncă ar putea fi un pic mai dificilă. Ai de dus la capăt un proiect de echipă, iar tu pur și simplu nu agreezi ceea ce vor ceilalți să faci. Spre seară, ar fi indicat să ieși la sesiune de shopping sau la un pahar, cu prietenii, pentru a scăpa de stresul de peste zi.  

Leu

La locul de muncă și chiar în viața sentimentală, astăzi este momentul când poți avansa foarte ușor, când poți ajunge la un nou nivel. Pentru tine, sunt foarte importanți prietenii, așa că azi e momentul să iei legătura cu ei, poate să rezervați o dată când să vă întâlniți, să depănați amintiri.

Fecioară

Astăzi, la locul de muncă, te vei dovedi extrem de inventivă, vei fi un adevărat exemplu pentru cei din jur cât privește felul în care îți construiești cariera. În viața sentimentală, este foarte posibil să primește semnale clare de la o persoană care te interesează de multă vreme dar care până acum nu te-a observat.

Balanță

Nu te vei supăra să muncești astăzi în plus, tot efortul tău va fi recompesat cu vârf și îndesat și, în plus, vei primi și foarte multe aprecieri din partea colegilor și șefilor. Ești într-o dispoziție creatoare, deci ar fi indicat să-ți notezi ideile care-ți vin pe parcursul zilei. 

Scorpion

S-ar putea ca, în funcție de jobul pe care îl ai, colegii tăi de muncă să nu aprecieze cu adevărat cât de creativă ești în ceea ce faci. Cumva, astăzi, lucrurile se vor schimba, iar tu vei străluci pur și simplu grație unui proiect pe care l-ai dus la capăt cu succes. 

Săgetător

Deși ai parte de multă activitate la locul de muncă, te vei simți plină de energie și stăpână pe situație, capabilă să treci cu ușurință de la un task la altul. Este foarte posibil să fii anunțată de o promovare sau o mărire semnificativă de salariu.

Capricorn

O să parte de o zi stresantă la locul de muncă. Fie că e vorba de ceva care ți se pare ridicol, fie că e vorba de ceva enervant, s-ar putea să fii nevoită să preiei un task care nu-ți va face deloc plăcere. Ceva nemaipomenit, ieșit din comun, este pe cale să ți se întâmple astăzi. 

Vărsător

Astăzi, oamenii care nu ți-au remarcat încă talentul și inteligența sclipitoare vor fi cu adevărat uimiți să constate că ești cu multe clase deasupra lor. Este foarte posibil să primești, într-un mod discret, o recompensă pe care să o apreciezi foarte mult. 

Pești

Te vei simți extrem de creativă astăzi și vei fi tentată să ocolești taskurile tale obișnuite pentru a prelua un proiect mai provocator. Acasă, ai parte de o seară liniștită, în compania celor dragi. 

Vezi și: Reteta Pui balsamic caramelizat


related posts

Modifică setările cookies