Horoscopul zilnic 16 august 2019 . Balanțele fac o schimbare în carieră, vezi ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 16 august


Berbec

Este posibil să se ivească un conflict la locul de muncă și să fii contra tuturor sau poate fi vorba despre un conflict în familie. Pentru a evita emoțiile negative, ar fi bine să cauți fericirea în lucrurile mici. Poți practica hobby-urile tale preferate, mergi la teatru sau ieși la o plimbare cu bicicleta.

Taur

Ziua de astăzi va fi una foarte relaxantă. Singurul lucru care îți va putea strica dispoziția, ar fi problemele financiare, însă pot exista și surprize, și anume să primești înapoi o sumă de bani pe care ai împrumutat-o cu ceva timp în urmă. Este posibil să faci achiziția mult dorită, în ciuda prețului ridicat. După-amiază, ar fi bine să vizitezi o rudă mai în vârstă sau un prieten de familie. 

Gemeni

Vei putea rezolva foarte multe task-uri astăzi, deoarece ai o energie explozivă. Există șansa de a apărea o propunere de afacere sau un proiect care îți va deschide ușile către o avansare în carieră. Ziua de astăzi îți va aduce inspirație, însă în relație amoroasă s-ar putea să ai parte de o ceartă.

Rac

Astăzi, stai departe de task-urile obositoare deoarece lipsa sprijinului din partea persoanei iubite sau lipsa de inspirație le va face și mai greu de îndeplinit. După-amiaza aceasta ar fi bine să te gândești cum îți vei petrece toamna. Pentru cei care încă nu și-au luat concediu de la muncă, un resort ar fi alegerea potrivită. 

Leu

Așteaptă-te să fii surprins de colegii de serviciu. S-ar putea să legi o prietenie neașteptată cu unul dintre ei sau vei cunoaște o persoană nouă pe durata zilei. Această după-amiază îți va aduce siuații mai puțin plăcute. Evită crizele de gelozie, flirturile sau conversațiile pe internet cu alte persoane în afară de cea iubită. 

Fecioară

Ingeniozitatea va fi punctul tău forte astăzi. Poate fi vorba despre idei care te vor ajuta să îți crești venitul sau care îți vor rezolva problema cu singurătatea. Este posibil să te confrunți cu probleme în trafic, în autobuz sau la metrou. Cel mai bine ar fi să le ignori și să nu acorzi prea multă atenție. În după-amiaza aceasta te vei bucura de timpul petrecut cu persoana iubită.

Balanță

Astăzi, te vei confrunta cu veșnica întrebare: Mă aflu la locul potrivit? Dacă nu te simți împlinită la locul de muncă, este timpul pentru o schimbare. Cele tinere, ar trebui să se gândească să își dezvolte spiritual de independență. Dacă ai vinerea liberă, va fi o zi minunată. Cei care vor să scape de singurătate vor avea noroc în această situație.

Scorpion

Faptul că îți vei aminti anumite probleme din trecut îți vor aduce un sentiment de tristețe astăzi. În materie de afaceri, vei fi supusă unui task dificil. Încearcă să nu fii rea cu șefii și nu implica creativitatea în proiecte serioase. După serviciu, petrece timp făcând curățenie.

Săgetător

Ziua de astăzi va fi, în mare parte, bună. Încearcă să fii aproape de familie și să te comporți frumos cu persoanele din jurul tău. Vei întâlni mulți oameni noi. Dacă îți dorești să începi o relație, astăzi este ziua potrivită. Încearcă să eviți sporturile extreme și consumul excesiv de alcool. De asemenea, ar trebui să eviți să iei parte la bârfe. 

Capricorn

Este posibil ca astăzi să fii, accidental, martora unui accident. Poate fi vorba despre un accident rutier, o ceartă între prieteni sau un scandal al vecinilor. Ia în considerare lucrul acesta dacă ai planifciat o călătorie și allege cel mai sigur mijloc de transport sau, și mai bine, amână călătoria. Vei fi mult mai fericită dacă alegi să ai grijă de look-ul tău.

Vărsător

Astăzi, s-ar putea să ai parte de certuri. Ar fi bine să nu intri în conflict cu autoritățile sub nicio formă. Pentru a trece peste această zi cât mai ușor, concenterază-te pe muncă și, apoi, bucură-te de compania persoanei iubite. Poți să ieși în oraș sau chiar la plaja. 

Pești

Acordă-i atenție persoanei iubite sau unui membru al familiei care nu se simte prea bine. Dacă ai copii mici, peterce-ți timpul învățându-I lucruri noi. În general, nu vei avea probleme astăzi. Ai putea să mergi la picnic în această după-amiază împreună cu familia. 

Vezi și: Profil de celebritate - Emily Ratajkowskirelated posts