Horoscopul zilnic 16 februarie 2019. Gemenii au o parte de o zi senzațională, vezi ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 16 februarie 2019.


BERBEC

Se văd efectele cererilor pe care le-ați înaintat băncii, ca să vă dea un credit, sau poate le cereți șefilor un salariu, două, în avans. În orice caz, sfârșitul săptămânii vă va surprinde cu bani în casă.

TAUR

O să întruniți condițiile unei angajări, a ocupării unui post mai bun sau că să beneficiați de niște facilități - o să primiți o casă ori o să fiți admiși la o școală. 

GEMENI

O definitivare: vi se legalizează un act, primiți un accept, bani, puteți începe o viață nouă, va schimbați locuința, vă luați altă mașină.

RAC

Vă puteti găsi ceva de lucru în particular și să fie o descărcare creativă, să vă bucure sufletul, să patrundeți într-o zonă în care să vă simțiți confortabil.

LEU

O să fiți încântați de postura în care veți fi puși pentru că o să accesați resursele interioare neexplorate și o să descoperiți liderul din voi.

FECIOARA

Vi se dau mai mulți bani, poate pentru că vi se mărește salariul, ori poate ați vândut ceva scump și n-aveți de gând să cheltuiți banii, ci să-i puneți în cont.

BALANTA

O sa rezolvați o problemă care ține de notar, de avocat, veți legaliza o situație și o să avansați cu afacerile, să vă luați banii, bunurile, să vi se recunoască niște drepturi.

SCORPION

Vă duceți la o negociere, la un interviu, vreți să intrați într-o nouă combinație partenerială și e momentul să faceți cea mai bună alegere, să vă asigurați un succes răsunător.

SAGETATOR

Un castig, încasați o sumă importantă de bani, faceți o achiziție costisitoare, dar care să fie mai ieftină decât altădată și să fie exact ce căutați.

CAPRICORN

Vi se plătesc orele suplimentare, poate luați bani de pe urma unei colaborări, se conturează niște bani despre care s-ar putea să nu fi știut nimic.

VARSATOR

O să cumpărați mobilă nouă, un televizor, frigider, calculator, ceva de care are nevoie toată familia și care era pe lista de lucruri obligatorii.

PESTI

Un demers reușit, veți completa un dosar cu actele necesare la înscrierea la școală, la un examen, la angajare sau ca să vi se aprobe un credit.

Vezi și: Cine sunt stresații zodiacului, ne explică Nicoleta Svârlefus

related posts

Modifică setările cookies