Horoscopul zilnic 16 iulie 2019. Gemenii se împacă cu o fostă iubire, vezi ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 16 iulie 2019.


Berbec

Astăzi, este recomandat să nu intri în conflict cu rudele sau persoanele apropiate. În altă ordine de idei, s-ar putea să ai revelația că o persoană din anturajul tău visează să intre într-o relație sentimentală cu tine. 

Taur

Este posibil ca astăzi să intri în conflict cu autoritătițile, din motive pe care nu le poți controla. Nu se poate spune că ești norocoasă în dragoste, fiind posibil ca partenerul să te trateze cu indiferență. 

Gemeni

Nu este o perioadă bună să investești sau să începi un proiect nou, astrele nu îți vor fi favorabile în sectorul financiar. Cât privește viața sentimentală, ai ocazia să te împaci cu un fost iubit sau să întâlnești pe cineva nou. 

Rac

Astăzi ai posibilitate să faci o achiziție costisitoare. Nu este exclus să intri în conflict cu niște colegi de la locul de muncă. Nu ar trebui să ai încredere deplină în ei ori să discuți cu ei planurile tale personale. Evită întrebările și criticile. 

Leu

Ar trebui să te gândești la drumul pe care l-ai ales și dacă asta este ceea ce îți dorești de la viața ta sentimentală, de la carieră și de la familie. Dacă răspunsul este negativ, ar trebui să-ți faci planuri pentru a schimba ceea ce nu-ți convine. Planurile făcute astăzi au șanse mari de reușită. 

Fecioară

Ar trebui să te abții de la cheltuieli semnificative. De asemenea, nu este recomandat să te lauzi cu ceea ce ai, s-ar putea ca soarta să se întoarcă împotriva ta. În sfera financiară, s-ar putea să înregistrezi câteva mici succese. 

Balanță

Astăzi, s-ar putea ca o persoană care a însemnat mult pentru tine în trecut să apară din nou în viața ta. De asemenea, apare posibilitatea de a face o achiziție importantă, dar mai întâi trebuie să cumpănești bine lucrurile. 

Scorpion

Nu lăsa ca ziua de astăzi să te atragă în conflicte cu cei apropiați. Cel mai probabil, o mică ceartă ar putea degenera într-un scandal uriaș. Dacă ești pregătită să strălucești în sfera profesională, astrele îți garantează succes 100 %.

Săgetător

Astăzi, este cazul să lași trecutul în urmă și să trăiești clipa. Fii deschisă la oportunitățile care apar, pentru că vor marca pozitiv sfera financiară. Spre seară, ai grijă să nu apară un conflict în sânul familiei. 

Capricorn

Astăzi nu sunt motive de îngrijorare. Ai parte de o zi ușoară, cu discuții relaxate, întâlniri de bun augur și lecții interesante de la persoane care chiar au ceva de spus. Ai șansa să-ți folosești creativitatea în viața sentimentală. 

Vărsător

Poți fi deschisă să încerci lucruri noi, dar ai grijă să nu te extenuezi. Pentru a evita oboseala, ai grijă cum îți alegi activitățile la care dorești să participi. De asemenea, este o zi bună pentru a scăpa de un obicei prost. 

Pești

Astăzi, s-ar putea să ai nevoie de sfatul valoros al cuiva competent. Poate fi vorba de un proiect amplu de la locul de muncă sau de o reparație în casă. Dacă ești în vacanță, profită de timpul liber pentru a face această zi memorabilă. 

Vezi și: Dincolo de VLAD Ep3/10 - O zi cu Andrei Araditsrelated posts