Horoscopul zilnic 16 iulie 2020. Leii încep o relație sentimentală interzisă, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 16 iulie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Astăzi se anunță o zi în care vei face multe deplasări și vei lua parte la ședințe și întâlniri. Ești într-o permanentă căutare a noului, iar această stare ar putea atrage după ea greutatea de a lua decizii, în special care privesc viața de familie și locuința.

Taur

Astăzi, îți folosești cu succes intuiția și abilitățile în sectorul financiar. Succesele pe care le vei înregistra, datorită abilităților și talentelor tale, îți vor aduce satisfacție personală. Negociezi profitabil un contract/parteneriat.

Gemeni

Te faci plăcută astăzi, poate și pentru că Luna îți traversează semnul nașterii și vei fi îndrăgită datorită simplității, modestiei și empatiei de care dai dovadă. Cineva din anturaj își deschide sufletul la tine și vei sări în ajutorul acestuia cu o sumă de bani de care are nevoie.

Rac

Universul tău interior este tulburat de întâlnirea cu o persoană din trecut. Prin urmare, vei lucra mai bine singură, în liniște, departe de toată agitația cotidiană. Dezechilibrele din sfera sentimentală ar putea să-ți afecteze randamentul la locul de muncă, așa că încearcă și detașează-te de trecut!

Leu

Ai grijă astăzi ce dezvăluiri faci și mai ales cui, pentru că unele persoane ar putea să folosească aceste informații împotriva ta! Posibil să fii tentată să începi o relație cu cineva de la serviciu sau cu unul dintre colaboratori.

Fecioară

Sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale este activat astăzi, așa că preocupările tale principale vor avea legătură cu aceste domenii de interes pentru tine. Posibil să te sfătuiești cu un apropiat despre implicarea ta într-un proiect pe care tot îl amâni din lipsă de fonduri.

Balanță

Astăzi, iei decizii legate de o călătorie, dacă mai pleci sau nu. Vrei să ieși din rutina de zi cu zi și cauți activități noi, mai ales de relaxare și de a petrece timpul cu partenerul de viață sau cu cei dragi. 

Scorpion

Astăzi se anunță o zi cu evenimente de natură financiară, cu multe plăți de făcut, cheltuieli neprevăzute, dar și bani pe care îi vei primi sub formă de cadou de la cineva din familie. Posibil să accesezi un credit de nevoi personale pentru a achiziționa un bun de valoare mai mare.

Săgetător

Ești foarte atentă astăzi cu partenerul de viață și îi faci un mic cadou, iar seara o petreceți într-un cadru romantic. În sfera profesională, ai parte de întâlniri cu partenerii de afaceri cu care ai vrea să mai închei niște contracte profitabile de ambele părți.

Capricorn

Configurația astrală a zilei de astăzi anunță preocupări pentru activitățile curente de la locul de muncă, dar și pentru starea sănătății. Dorești să-ți reorganizezi programul de lucru pentru eficientizarea timpul. În ceea ce privește starea de sănătate, decizi să adopți un stil de viață sănătos și să faci mai mult sport.

Vărsător

Contextul astral te îndeamnă să-ți valorifici capacitățile creative. Gândești de mai mult timp la un plan și astăzi este momentul să-l pui în aplicare. Totodată, este o zi favorabilă sferei sentimentale sau petrecerii timpului cu copiii. Te faci plăcută, ai dispoziție de aventură, de flirt și de distracție.

Pești

Astăzi preocupările tale principale vor fi chestiunile gospodărești și viața de familie. Planul profesional îl lași în planul secund. Chiar dacă lucrezi, printre sarcinile de serviciu vei organiza și o serie de treburi care privesc locuința și familia.

”How To TikTok” - Avertisment! Ce NU trebuie sa faci când o persoana stranuta lânga tine

related posts