Horoscopul zilnic 16 iunie 2019. Scorpionii au parte de o surpriză plăcută, vezi ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 16 iunie 2019.


Berbec

Astăzi, ești încurajată să eviți persoanele agresive și vampirii energetici. Poate fi o provocare să înțelegi cine se înscrie în aceste categorii, așa că ai grijă la felul în care comunici. Dedică-ți timpul unor activități creative și pentru propria dezvoltare personală.

Taur

Ai parte de relaxare în plan emoțional. Probabilitatea să te ia prin surprindere evenimente neplăcute este aproape de zero. Singurul lucru care te poate nemulțumi este propriul tău look, așa că poate este timpul să te răsfeți cu o coafură nouă sau cu un tratament de înfrumusețare. 

Gemeni

Astăzi, s-ar putea să divulgi, fără să vrei, secretul cuiva. Restul zilei, însă, va fi plin de distracție și de emoții pozitive. Dacă ești singură, s-ar putea ca ziua de azi să-ți aducă o idilă neașteptată. 

Rac

Riști ca astăzi să-ți consumi energia angajându-te în dispute cu persoanele apropiate ție. Dacă nu dorești să se întâmple acest lucru, ar trebui să ai grijă un pic la atitudinea ta. Poate ar fi bine să te îndrepți spre activități solitare. 

Leu

Astăzi, nu este recomandat să stai singură, există riscul să cazi într-o ușoară depresie.  Cel mai indicat ar fi să discuți problemele tale cu cineva în care ai încredere și care te poate ajuta. Poate vei fi tentată să faci unele schimbări în casă. 

Fecioară

Nu este indicat ca în ziua de azi să începi un proiect de mari dimensiuni, despre care știi că o să-ți consume timpul. Prioritatea ta ar trebui să fie o carte bună, o plimbare în aer liber sau o vizită într-un loc interesant, plin de istorie. În dragoste, nu este timpul potrivit pentru confesiuni. 

Balanță

S-ar putea ca evenimentele la care ai tot fost în ultima vreme să te fi obosit, să te fi epuizat. Ai nevoie de o scurtă pauză. Închide-ți telefonul pentru un timp, evită computerul și nu accepta invitații la petreceri. O ieșire reconfortantă cu prietenii este mult mai indicată. 

Scorpion

Astăzi, este foarte posibil să ai parte de o surpriză plăcută, poate sub forma unui cadou încântător din partea unei persoane speciale pentru tine.  Încearcă să profiți de vibrațiile pozitive ale oamenilor din jurul tău și să te bucuri de micile plăceri ale vieții. 

Săgetător

Ziua de astăzi este mai degrabă monotonă - poate vei fi nevoită chiar să petreci câteva ore la locul de muncă pentru a rezolva niște probleme care nu suferă amânare. După-amiază, vei avea șansa să te ocupi de noul tău hobby, care îți aduce foarte multe satisfacții. 

Capricorn

Astăzi, nu faci față foarte bine solicitărilor celor din jur. Ești ușor deconectată și s-ar putea să fii acuzată de indiferență la problemele acestora. Este recomandat să te dedici unor fapte bune, să ajuți un animal sau să participi la un act de caritate. 

Vărsător

Astăzi, este recomandat să încerci lucruri noi. De asemenea, ziua de azi este potrivită pentru întâlniri cu prietenii, excursii scurte în locuri romantice. Dacă ești singură, ai putea să-ți îndrepți atenția spre un prieten vechi, de care ai fost cândva îndrăgostită. 

Pești

Este o zi potrivită pentru o scurtă excursie - îți va aduce o mulțime de satisfacții. Dacă nu simți nevoia să ieși undeva, există și varianta să stai acasă, să eviți telefonul și internetul și să îți dedici ziua răsfățului.

related posts