Horoscopul zilnic 16 mai 2019. Fecioarele au o aventură romantică, vezi ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 16 mai 2019. 


Berbec

Astăzi, s-ar putea să te simți stresată, irascibilă, iar de vină sunt comentariile lipsite de delicatețe din partea celorlalți. În plus, intențiile bune ale membrilor familiei s-ar putea să aibă un efect negativ asupra ta. Încearcă să te concentrezi pe sarcinile de la job și poate vei primi o ofertă neașteptat de interesantă. 

Taur

Astăzi, este recomandat să te ocupi de lucurile la care te pricepi și să nu ieși din zona ta de confort. Deși ți s-ar putea părea amuzant să-ți asumi unele riscuri, astrele nu sunt de partea ta în acest moment. Ai grijă de tine și petrece mai mult timp alături de familie. 

Gemeni

Planurile tale pe termen lung încep să se împlinească, iar astăzi ai putea să primești o funcție mai mare sau o mărire de salariu. Trebuie doar să găsești echilibrul între munca grea și faptul că ai putea să deranjezi cu acțiunile tale alți colegi de la locul de muncă. 

Rac

Este o zi perfectă pentru a face o schimbare în garderobă. Pentru a începe o dietă nouă. Pentru a începe să ai mai multă grijă de pielea și de trupul tău. Este momentul pentru a-ți croi un viitor mai sănătos. De asemenea, acordă atenție stării emoționale a celor din jurul tău. 

Leu

Astăzi, este bine să te concentrezi pentru a avea succes în carieră și nu pe lucrurile pe care nu le poți controla. Negocierile la locul de muncă pot fi mai dificile, dar cu puțin efort, vei primi o recompensă. Spre seară, ar fi bine să te relaxezi în compania celor mai buni prieteni

Fecioară

Este o zi bună pentru aventuri romantice. Dacă ești deja într-o relație, asigură-te că vei petrece câteva ore de calitate alături de partener. Dacă ești singură, nu ar trebui să faci schimbi de numere de telefon cu o cunoștință recentă.  

Balanță

Astăzi, vei sta foarte bine la capitolul finanțe. Dacă ai nevoie de ceva de la magazin, probabil vei putea să-l găsești la reduceri. De asemenea, investițiile făcute astăzi au șanse mare de a se dovedi profitabile. Dacă vrei să începi o afacere nouă, astăzi este o zi bună pentru a o lansa. 

Scorpion

Este momentul să fii un pic mai atentă astăzi. Pot interveni probleme cu transportul, electronicele sau activitățile sportive. Dacă ai grijă, ziua poate decurge calmă și în siguranță. Trebuie să încetinești un pic ritmul pentru a nu te extenua. 

Săgetător

Dacă ești în căutarea unei slujbe noi, încearcă să discuți cu prietenii apropiați, ai putea să primești ajutor de la cine nu te aștepți. De asemenea, încearcă să eviți situațiile prea încărcate emoțional. Dacă apare un conflict, este recomandat să-l stingi cât mai repede. 

Capricorn

Nu trebuie să-i ignori astăzi pe cei care au pus umărul la obținerea succesului tău. Când interacționezi cu familia, ai grijă să arăți cât de mult îți pasă, așa că găsește câteva activități amuzante la care să luați parte cu toții. 

Vărsător

Astăzi, s-ar putea să primești niște vești excelente de la distanță. Telefonul primit poate aduce soluția pentru problema ta, pe care încerci să o rezolvi de ceva vreme, posibil în zona relațiilor personale. Spre seară, te poți distra de minune în compania prietenilor. 

Pești

Ziua de azi poate decide cursul carierei tale. Gândește înainte de a acționa sau vorbi, astfel încât să faci cea mai bună impresie celor din conducere. După-amiaza este momentul perfect pentru a merge la o sesiune de shopping.

Vezi și: Horoscopul elevului

related posts

Modifică setările cookies