Horoscopul zilnic 16 noiembrie 2019. Racii au de suferit, vezi ce se întâmplă cu Taurii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 16 noiembrie 2019.


Berbec

 

Primești vești de la rude și ești preocupată să rezolvi o serie de chestiuni administrative ale locuinței. Unul dintre parinți ar putea să îți facă cadou o sumă de bani cu care să achiționezi ceva pentru locuință.

 

Taur

Se anuntă o zi cu multe deplasări, poate în afara orașului la rudele partenerului sau petreceți weekendul cu mai mulți prieteni la munte. După-amiază ai niște dialoguri cu un apropiat, care te vor pune pe gânduri și vor avea un impact asupra viitorului tău profesional.

 

Gemeni

Astăzi, încasezi o sumă de bani importantă. Posibil ți se returnează o datorie sau faci un comision.Totodată, poți discuta termenii unui contract profitabil, de pe urma căruia să-ți mai vină niște bani. Ești în formă și poți să obții realizări frumoase în activitatea profesională în următoarea perioadă.

 

Rac

Astăzi, relațiile cu cei dragi ar putea să aibă de suferit dacă ai tendința să nu-ți convină nimic și să găsești nod în papură în orice. Lasă deoparte capriciile, depășește momentul și bucură-te de o zi petrecută în familie. Totodată, pot avea loc dialoguri care privesc destinul relației voastre.

 

Leu

Nu prea ești în apele tale astăzi. Ești foarte obosită și totodată stresată cu privire la un proiect de la serviciu, care îți dă mari bătăi de cap. Ar fi indicat să te odihnești, să nu lași problemele de la job să te afecteze și să te bucuri de viață în compania partenerului.

 

Fecioară

Astăzi te poți bucura de compania prietenilor, de la care poți avea parte de o surpriză. Poți discuta cu unul dintre prieteni cum să vă implicați într-un proiect comun și să atrageți sponsori pentru a demara cât mai repede acțiunea. În cuplu ai putea să devii din nou prea critică. Noroc că partenerul nu te mai ia în seamă!

 

Balanță

Conjunctura astrală a zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru cariera, deoarece Luna traversează sectorul socio-profesional. Ai tot avut de trecut obstacole și provocari în carieră și ți-ai dorit foarte mult să ți se așeze lucrurile în așa fel încât să te simți împlinită.

 

Scorpion

Astăzi ai parte de multe ieșiri cu prietenii sau cu persoana iubită în sfera socială. Totodată, preocupările se îndreaptă și spre studii, te gândești să te înscrii la un curs, la niște seminarii, care îți vor șlefui abilitățile. În cuplu pot să apară probleme de comunicare, care se rezolvă până se încheie ziua.

 

Săgetător

Conjunctura astrală a zilei de astăzi anunță o zi în care vei petrece cu partenerul clipe pline de pasiune. Vei avea parte de afecțiune în cuplu. Totodata, există posibilitatea să reușiți să puneți la cale un plan pentru cumpărarea unei locuințe.

 

Capricorn

Astăzi ești ispitită să flirtezi cu o persoană cu care lucrezi. Gandește-te de două ori înainte sa deveniți prea intimi, mai ales că aveți în comun jobul. Dacă deja faci parte dintr-un cuplu, astăzi este o zi importantă. Dacă dorești să evoluezi în relație, ți-ar prinde bine să fii mai deschisă.

 

Vărsător

Se anunță un final de săptămână mai dificil, în care, ori ești nevoită să lucrezi, ori ai multe treburi casnice rămase restante. Oricare ar fi situația, la finalul zilei vei fi epuizată. Totuși, ia o pauză și fă-ți timp și pentru cei dragi!

 

Pești

Se anunță o zi prielnică pentru a o petrece în compania partenerului sau a copiilor, dacă aveți. Conjunctura astrală îți scoate în evidență latura creativă și artistică și puteți să mergeți la activități de relaxare, cum ar fi un bazin de înot sau la un atelier de creație.

Vezi și profilul de celebritate al actorului Liam Hemsworth

related posts