Horoscopul zilnic 16 octombrie 2019. Săgetătorilor li se întâmplă ceva magic, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 16 octombrie 2019.


Berbec

Astăzi, vei avea o mulțime de idei, care de care mai creative. Este nevoie totuși să finalizezi proiectele în derulare înainte de a începe altele noi, ceea ce ți se va părea de-a dreptul frustrant. Energia de care dai dovadă îți va aduce laude din partea superiorilor.

Taur

Deși la locul de muncă lucrurile merg foarte bine, ziua ți se va părea plictisitoare. Te vei simți copleșită de o stare de nostalgie inexplicabilă, așa că poate ar fi recomandat să te vezi cu prieteni vechi, să depănați amintiri din alte vremuri.

Gemeni

Ești obișnuită să jonglezi cu diverse taskuri, iar ziua de azi nu este o excepție. Vei fi încărcată până peste cap la locul de muncă și, chiar dacă te descurci de minune, ai nevoie să te relaxezi. Spre seară, ar fi recomandat să te răsfeți cu un film bun sau un pahar de vin.

Rac

Pentru tine, ziua de astăzi va decurge lin dacă vei înțelege că e mai bine să te concentrezi pe un singur lucru decât să faci mai multe în același timp. S-ar putea să fii surprinsă de o sumă neașteptată de bani care îți intră în cont sau de anunțul cu o mărire de salariu.

Leu

Ai o mulțime de lucruri pe cap, dar te simți în elementul tău, îți place să fii în centrul atenției și să coordonezi totul. Colegii de la locul de muncă îți vor aprecia energia și entuziasmul și vor veni înspre tine pentru sfaturi și idei. 

Fecioară

Ai parte de o zi ocupată, astfel că vei fi fericită când se va lăsa seara și vei putea pleca spre casă. Seara se anunță romantică, cu o întâlnire neașteptată care îți va schimba brusc perspectiva asupra persoanei iubite. 

Balanță

Astăzi, nu este recomandat să mergi împotriva curentului, îți va fi extrem de dificil. Ai nevoie să înțelegi că faci parte dintr-o echipă, în cadrul căreia comunicarea este foarte importantă. În viitorul apropiat, se anunță o schimbare radicală în viața profesională. 

Scorpion

S-ar putea ca astăzi să ai o altercație cu cineva din anturajul tău, dar ține minte că la mijloc ar putea să fie doar o regretabilă eroare, așa că chibzuiește bine cuvintele înainte de la rosti. Încearcă să scapi de vibrațiile negative din jurul tău și să nu te mai compari cu cei din jurul tău. 

Săgetător

Astăzi, ai șansa să faci ceva ce ți-ai dorit dintotdeauna. S-ar putea să fie ceva nesemnificativ, dar pentru tine este amuzant și poate și un pic magic. O să te bucuri din plin de această zi memorabilă. 

Capricorn

Se anunță schimbări importante la slubă, care te privesc personal. Este vorba despre o schimbare în bine, care poate veni cu o mărire de salariu sau o promovare. Viața ta sentimentală, pe de altă parte, nu trece prin cea mai bună fază. 

Vărsător

Ai o zi importantă în față și ai putea să fii tentat să faci unele sacrificii pentru a pune lucrurile la punct mai repede și mai bine, adică să sari peste ritualul de dimineață sau să muncești chiar și când iei masa de prânz. Nu ar fi cea mai bună idee, trebuie să ai grijă de sănătatea ta dacă vrei să reziști la ritmul pe care singură ți l-ai impus. 

Pești

Astăzi te vei simți stăpână pe situație, cu gândurile în ordine, hotărâtă să treci ziua cu bine. Vei avea suficientă energie pentru a îndeplini toate taskurile, ba chiar seara vei putea merge în oraș, la un concert, un spectacol sau un film bun. 

Vezi și: Reteta Mousse de ciocolată amară cu lichior de portocale

related posts

Modifică setările cookies