Horoscopul zilnic 16 septembrie 2019. Vărsătorii vor avea probleme la capitolul bani, vezi ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 16 septembrie 2019.


Berbec

Trecutul îți face simțită prezența în viața Berbecilor. Oricât de mult ți-ar plăcea să poți schimba anumite lucruri nu poți, așa că ar fi de preferat să te axezi pe lucrurile ce țin de prezent și viitor. Apelează la hobby-uri pentru a ieși din această stare sau încearcă cât mai multe lucruri noi, cum ar fi cățăratul pe munte.

Taur

Taurii se simt plini de energie și vor stransmite acest vibe pozitiv și persoanelor din jurul lor. În ultima perioadă te-ai suprasolicitat, iar acum a venit timpul pentru o pauză de relaxare. Vei răspândi dragoste în jurul tău, iar acest atitudine poate atrage o persoană specială în preajma ta.

Gemeni

Gemenii vor face foarte multe introspecții astăzi. Ar fi de preferat să nu petreci foarte mult timp gândindu-te la toate chestiile ce te frământă sau să găsești răspunsuri la toate întrebările. Dacă simți că situația te depășește, vorbește cu persoanele dragi despre problemele care te frământă.

Rac

Racii vor fi extrem de tăcuți astăzi. Lucrurile decurg exact cum ți-ai propus și totuși îți este teamă că ceva ar putea merge rău. Ar fi de prefeat să fii cât mai optimistă, pentru a atrage cât mai multe lucruri pozitive în viața ta. O muzică ambientală te-ar ajuta extrem de mult să te relaxezi.

Leu

Leii vor avea o zi foarte încărcată. Dacă aveai în program să te uiți la Netflix cu partenerul, nu te așeza încă comod în fața televizorului, pentru că vei avea treabă. Lucrați împreună și folosește-te de fiecare moment pentru a petrece cât mai mult timp în compania lui. După finalizarea sarcinilor vă puteți uita liniștiți pe Netflix.

Fecioară 

Fecioarele vor fi foarte energice și gata de treabă. Ți-ai propus să-ți finalizezi proiectele de la muncă și asta vei face. După faptă și răsplată, așa că pe seară te vei relaxa. Ieși în oraș alături de partener sau de prieteni și distreză-te, pentru că meriți.

Balanță

Balanțele vor avea o stare de spirit excelentă, iar acest lucru se vede atât pe plan sentimental, cât și profesional. Emani energie prin toți porii, iar acest lucru îl vor simți și persoanele din jurul tău. Atitudinea asta pozitivă va persista foarte mult timp, iar acest lucru îți va aduce multe beneficii.

Scorpion

Ziua de astăzi este foarte liniștită, fără surprize sau evenimente neplăcute. Profită de acest lucru și fă o retrospectivă asupra lucrurilor din viața ta și vezi ce poți îmbunătăți. Dacă mai timp sau energie te poți apuca și de proiectele pe care le ai de finalizat.

Săgetător

Multe dubii se vor strecura în sufletul Săgetătorilor astăzi. Ar fi de preferat să lași suspiciunile și paranoia la o parte, pentru că vei începe să te simți confuză. Este ok ca uneori să-ți schimbi opiniile și percepția cu privirile la unele lucruri sau persoane. De multe ori dacă privești lucrurile din altă perspectivă vei avea multe lucruri de câștigat.

Capricorn

Capricornii se vor simți lipsiți de energie. Ar fi de preferat să ieși din această stare, pentru că urmatoarea perioadă va fi aglomerată și trebuie să dai randament în sarcinile pe care le ai de îndeplinit. Ai cam uitat de partener, iar acum a venit momentul să te revanșezi. Petreți seara alături de ei și pregătește-i și mici surprize.

Vărsător

Vărsătorii vor face multe dezbateri astăzi. În ultima perioadă au existat tensiuni în familie, din cauza deciziilor pe care le-ai luat. Ascultă punctul de vedere al persoanelor dragi, dar nu uita că decizia îți aparține ție. La capitolul bani lucrurile încep să scârțâie, așa că analizează atent problema.

Pești

Ziua de astăzi vine la pachet cu foarte oportunități pentru Pești. Analizează-le pe fiecare în parte înainte de a te avânta. În ultima perioadă te-ai simțit copleșită de un sentiment de anxietate. Ar fi de preferat să îți schimbi vibe-ul, pentru că această stare te poate afecta atât personal, cât și profesional.

Vezi și: Rețetă de chili prăjit

related posts

Modifică setările cookies